[Nuffnang Blogbuster] Oral B Supernova 3 - Approved


Assalamualaikum...


Alhamdulillah syukur ya Allah. 

Baru dapat email dari pihak nuffnang tadi. Video Blogbuster Oral B Supernova 3 dah approved. Tak sangka sangat-sangat. Dah check jugak dekat web nuffnang. Approved. Boleh baca pengalaman sepanjang aku shoot untuk video Oral B kat SINI.


Esok 17 May - 29 May 2014 dah boleh start tengok ya video on my blog. 

Sudi-sudi and rajin-rajin la singgah blog sha tau....

 Boleh la tengok video aku yang macam....HAHA...First time buat video nie. Excited lebih ! Korang sapa lagi dah approved share2 la nanti boleh tengok..hehe

Stay tune...

=)


6 comments:

Nadzirah Salahuddin said...

congrats and all the best :)
http://nad2nadzirah.blogspot.com/

cikmisi leen said...

hehee.. dah tngokkk ! ~~ *thumbs up .. ~ bwg putih smangkuk tuh.. hehe ~ meh lahh tngok yang leen lak.. :)

Sha Purple said...

Nadzirah : Alhamdulillah terima kasih dear =)

Cikmisi leen : HAHA malunya. trademark bwg putih semangkuk. ok nak tengok jugak...wink2

ZUKI DIN said...

as salam. tahniah dik sbb dah berjaya buat video kpd nuff. abe kie singgah dari segmen mialiana n jd follower ke 1040. check out my blog too.. tq

Hanim Hashim said...

hahaha dah dah tengok dah tudiaaaaa kalah bawang putih kiter :D

MAT NOR said...

Tahniah... selamat maju jaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...