Handsock Lace Pengantin / Bridal

Assalamualaikum...

Kepada bakal pengantin 2016...Anda tersangatlah bertuah sebab dapat melaram dengan Handsock lace / handlace yang CANTIK nie. Dulu tak jumpa pon. Tapi takpa yang dah berkahwin tu boleh juga melaram untuk ke dinner.

Alhamdulillah rezeki. Tak sangka Handlace mendapat permintaan tinggi. Ramai jugak nak kahwin ya. Tahniah semua.👰

                Penangan Handsock Lace 😱

=============================


HANDLACE!
RM25
pos : RM7 sm / RM11 ss

Color : White , Creamy White

*Pergelangan sahaja, tak sampai siku


HANDLACE RIBBON!
RM26
pos : RM7 sm / RM11 ss

Color : White , Creamy White

*Pergelangan sahaja, tak sampai siku


HANDSOCK LACE!
RM23
pos : RM7 sm / RM11 ss

Color : White , White Cream, Soft Pink, Red, Purple, Black, Blue


FULL GLOVE!
RM20
pos : RM7 sm / RM11 ss


GLOVE NET!
RM15
pos : RM7 sm / RM11 ss

Color : White , Pink, Gold, Black


GLOVE NET 2.0!
RM19
pos : RM7 sm / RM11 ss

Color : White , Creamy, Black

Untuk order boleh contact :

Whatsapp : +6018-6604138 (Syahirah)

Fb : Nur Syahirah Bakarudin
Fb Page : @bajupengantinmuslimahshacouture
Ig : @bajupengantin_muslimah




#islamicoupleset #bajumuslimah #bajupengantinmuslimah #weddingdress #bajunikah #bajuraya #bajuraya2016 #pengantin2016 #handsock #handsockpengantin #handsocks #handsockmurah #handsocks3d #handsockbridal #handsockbridalbudget #handsockpengantinmurah #handsockpengantinonline #handsockpengantinmurah2 #handsocklace #handsocklacemurah #handsocklawa #handlace #handsocknikah #nikah







Baju baby Cantik, Trendy & Murah





Assalamualaikum..

Dah jadi mak2 nie benda paling excited sekali bila shopping baju / barang2 baby..omaii rambang mata mak nak oii..

Kali ni kita kasi korang pulak rambang mata. Alhamdulillah nak masuk 5 bulan dah sha start jual baju2 baby..paling aktif di instagram & facebook..jangan lupa follow tau..macam2 ada..baju, dress, rompers, pyjamas, prewalker, shoes.

Instagram : @babyadamcuteshop




Jom la pakat2 follow ig @babyadamcuteshop . Dah nak raya baru teringat nak update sini..takpe lepas raya boleh sambung shopping lg..ehehe..happy shopping & Selamat hari raya aidiladha tak lama lagi.

tata~


GASTRIK 10 TAHUN HILANG


Assalamualaikum...



SIAPA YANG PERLU AMBIL ESP?

1) Ibu hamil
2) Ibu menyusu
3) Orang yang tengah on DIET
4) Yang nak kulit cantik, flawless
5) Orang yang baru lepas menjalani pembedahan
6) Orang yang inginkan kesihatan optimum
7) Orang yang ada masalah kesuburan
8) Orang yang nak EXTRA ENERGY
9) Orang yang ada GATRIK!
10) Ibu yang sedang BERPANTANG

ESP bukannya utk perempuan je tau. Tp lelaki pn boleh minum.😉 Bg yg belom cuba, elok sgt la buat order sekarang!! Sebabnya, boleh dapat dgn harga promo.😘

☎ Call/ SMS/WhatsApp ➜ 018-660-4138 (Syahirah)

#botvss #tsunamiShaklee #shaklee #shakleebest #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPShaklee #espshakleemurah #espshakleetermurah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...