Baju baby Cantik, Trendy & Murah





Assalamualaikum..

Dah jadi mak2 nie benda paling excited sekali bila shopping baju / barang2 baby..omaii rambang mata mak nak oii..

Kali ni kita kasi korang pulak rambang mata. Alhamdulillah nak masuk 5 bulan dah sha start jual baju2 baby..paling aktif di instagram & facebook..jangan lupa follow tau..macam2 ada..baju, dress, rompers, pyjamas, prewalker, shoes.

Instagram : @babyadamcuteshop




Jom la pakat2 follow ig @babyadamcuteshop . Dah nak raya baru teringat nak update sini..takpe lepas raya boleh sambung shopping lg..ehehe..happy shopping & Selamat hari raya aidiladha tak lama lagi.

tata~


GASTRIK 10 TAHUN HILANG


Assalamualaikum...



SIAPA YANG PERLU AMBIL ESP?

1) Ibu hamil
2) Ibu menyusu
3) Orang yang tengah on DIET
4) Yang nak kulit cantik, flawless
5) Orang yang baru lepas menjalani pembedahan
6) Orang yang inginkan kesihatan optimum
7) Orang yang ada masalah kesuburan
8) Orang yang nak EXTRA ENERGY
9) Orang yang ada GATRIK!
10) Ibu yang sedang BERPANTANG

ESP bukannya utk perempuan je tau. Tp lelaki pn boleh minum.😉 Bg yg belom cuba, elok sgt la buat order sekarang!! Sebabnya, boleh dapat dgn harga promo.😘

☎ Call/ SMS/WhatsApp ➜ 018-660-4138 (Syahirah)

#botvss #tsunamiShaklee #shaklee #shakleebest #shakleemurah #shakleemalaysia #ESPShaklee #espshakleemurah #espshakleetermurah

Kerja Sambilan di rumah 2016



Assalamualaikum...

Hi, peluang untuk terima bayaran gaji yang sangat lumayan dan bekerja dengan syarikat – syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja bebas hanya dari rumah. Anda boleh bekerja mengikut jadual sendiri, pada bila-bila masa yang sesuai dari keselesaan rumah anda.
Kami akan ajar anda bagaimana dapatkan kerja di rumah dari sumber - sumber yang sah.


Bidang Pekerjaan & Kemahiran



Antara kerja yang perlukan pekerja seperti anda adalah untuk membantu mengumpul maklumat dari internet, memasukan maklumat ke dalam sistem, membuat kajian maklumat yang di kumpul, menyediakan laporan & kerja – kerja am berkaitan.

Hampir semua jenis pekerjaan yang boleh di lakukan mengunakan komputer dan di hantar menerusi internet ada dalam pasaran kerja. Ia terpulang kepada anda untuk pilih bidang yang sesuai untuk bekerja.

Syarat – Syarat Utama

  • > Boleh menulis, membaca dan faham B.Inggeris. ***
  • > Mengunakan komputer dan internet dengan baik.
  • > Mempunyai Komputer atau Laptop sendiri.
  • > Mempunyai akses ke talian internet di rumah.Terbuka Pada Semua

Terbuka Pada Semua

Kerja ini terbuka kepada semua yang memenuhi syarat yang di nyatakan di atas dan juga kepada sesiapa sahaja yang mahukan kebebasan. Ia peluang yang baik untuk suri rumah, pesara, pelajar dan sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri.

Contoh - Contoh Tugasan

Di bawah ini adalah antara tugasan yang memerlukan banyak pekerja di rumah.
  • > Data Entry
  • > Words Typing
  • > Translator
  • > Proof Reading
  • > Web Research
  • > Virtual Assistant
  • > Market Survey
  • > Copywriter
  • > Copy Typing
  • > Transcription
  • > Content Writer
  • > Banyak lagi...
DAFTAR SEKARANG!!!






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...