Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation


Assalamualaikum...

Hye! Ramai yang dapat jemputan ke kilang mamee chef di Melaka dari nuffnang kan. yang best semuanya ditanggung, just bawak diri je. Boleh la tengok macam mana penghasilan mamee chef. Sambil tu boleh juga beramah mesra dengan blogger-blogger yang join. wahhh wahh menariknya dengar. (aku ni da la shy shy cat..hahaha)


Tapi....(tapi sayanggggg)

Apakan daya aku tak boleh nak join korang semua atas sebab-sebab tertentu. ekeke.

Korang yang pergi tu have fun okay. Enjoy your day. xoxo.


3 comments:

Umie Artoqiemie said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MAT NOR said...

tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

Elih J. said...

Jom join giveaway sy mana tau ada rezeki...:)

http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...