Bila blogger menjadi pelakon !!!


Assalamualaikum....

Happy Sabtuday guys!

Hari nie happy lain macam. bahaha. Sebab video Oral B dah play dekat blog masing-masing. Ingatkan hujung bulan baru play.

Dah tengok jugak blog rakan-rakan yang join blogbuster oral B, wahhhh terbaik la korang. Memang kreatif habis. Camne la tak terfikir macam idea korang.yang penting semua mesti ada bawang putih. haha takpe next time kalau diberi lagi peluang dah dapat tangkap macam mana nak handle. Sedihnya tak dapat nak edit video cantik-cantik sebab movie maker buat hal. Nasib baik la nuff baik hati.


Cuba la play sampai habis tengok ok ke idok aku belakon. kahkah.

#ReThink Your Mouth

Selamat menonton guys video aku yang tak seberapa nie. T_T

"Bloger bukan saja pandai menulis bahkan pandai berlakon jugak" cehh ayat.

Apapun thanks a lot to Nuffnang and client. 

Thank you.


2 comments:

Maria Hasun said...

kakak kita pun join tapi tak pasti dia punya terima ke tidak. . hehe

husna zahidi said...

rajinyaa buat video..

husna singgah dari segmen kak mia..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...