Benci menjadi sayang


Assalamualaikum...

Amboi tajuk dah kenapa kan.

eh semalam kan aku mimpi kena kejar polis sebab lari dari rumah family. dah macam pelarian aku nie. Masalahnya mak abah dah nampak aku kat taman mainan tapi boleh tak kenal?mimpi memang selalunya akan pelik-pelik yang terjadi. T_T. Pastu lari masuk rumah sapa tah tak kenal nyorok bersubahat. Pastu nak serah diri tengah-tengah sedap bercerita kat encik polis pappp bunyi jam. lahhh. the end. haha

Haha. back to the point. Dulu kan tak minat sangat dengan Hello Kitty tau. Tengok je mesti eee ape nie. comel sangat ke. Kenapa semua orang suka sangat? Aku nie penakut kucing tahu. Sebab pernah kena cakar terus fobia. Pergi mana-mana la jumpa kucing mesti dah cuak kadang-kadang tu control macho tak nak nampak sangat ketakutan tu. Suka tengok kucing comel tapi nak pegang tak berani T_T

Lepas dah kawin jiwa dah lain maybe. Tengok benda comel je mesti waaa comelnya geramnya. Kawan-kawan pun ramai peminat hello kitty dengan aku sekali terpengaruh. Tup tup terminat jugak la dengan Hello Kitty nie. hehe

Satu-satunya koleksi Hello Kitty yang aku ada.

Itupun pun pujuk husband suruh beli kat Mcd. Thanks husband. oh lupa baju hello kitty pun ada. hehe. 

McDonald ada buat contest game Circus of Life Hello Kitty. Setiap minggu ada hadiah untuk dimenangi. Main game dapat hadiah best sapa tak nak kan. yang penting kumpul point banyak-banyak.



4 comments:

Ismi Ana said...

Same la. Xsuke gak helo kitty. Smpai skrg x suke. Klu dulu kcik2 mc donald slalu bg adiah helo kitty, ana msti campak blk adiah tu. Hihi

Sha Purple said...

Hahaha sampai macam tu yeaa ana. ala kesian helo kitty tu...ana suka ape? hehe. tu la sekarang pelik dah suka pulak. rasa macam comel2 cute2. kekeke.

cikmisi leen said...

alarr.. npe gitu ?? hehe.. kira suka hello kitty.. kiut miut gitu.. keh3

Hunny Kitty said...

i ni peminat hello kitty tegar...meh la singgah blog i..hehehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...