Pilihan baju raya 2014


Assalamualaikum...

Salam jumaat !

Belum masuk bulan puasa dah sibuk fikir pasal baju raya. Betul. Selalunya mesti akan beli awal-awal sebab nanti tak lah kelam kabut. Nak-nak bila puasa tak larat nak shopping. Tapi aku suka ajer kalau ajak shopping. ekeke. Aku pulak jenis yang kalau boleh semua kedai nak masuk sampai jumpa yang berkenan. Selagi tak jumpa selagi tu lah mencari sampai puas hati. hehe.

Tahun ni ingat nak cari jubah. Sekarang design jubah memang tip top!! Rambang mata tak tau nak pilih mana satu. Banyak juga design yang macam dah boleh buat baju untuk nikah. haih kenapa la masa aku nak nikah dulu tak keluarkan lagi design macam tu?? tskk tskk. Ada jumpa satu design yang berkenan sangat-sangat tapi tak jumpa lagi jual online. Price boleh tahan. Hold dulu. hehe. Kita usha lagi baju-baju dekat online shop. weehuu.

Antara design yang boleh buat korang teruja. heh



Cantik kan jubah yang Mira Filzah gayakan nie. Aku cari warna lebih kurang macam nie and lengan mesti ada lace or something tak la nampak kosong. haha. 


Tengok adik beli hari tu terus berkenan. cantik. tapi tak tau online shop dia. nanti kena tanya adik balik. haha. Tangan mesti ada lace k. hihi



Ni pun cantik jugak. waa nanges. tak terpilih. Design corak kain macam tu pun best jugak T_T

Kena pergi Modvier la macam nie. Mesti lagi stress nak pilih. bahaha.

Ingat nak yang simple and boleh pakai selalu takde la terperap je dalam almari. Takpe kita cuci mata dulu la kan.

Harap berjaya la jumpa baju pilihan hati. :-p


8 comments:

Rizziela said...

comel2nya

Farah Waheda Wahid said...

tak fikir untuk diri sendiri lagi... fikir untuk anak jer...

Sha Purple said...

Rizziela : haha kan..xtau nk pilih yg mana da...

Farah : bila dah ada anak mcm tu la. mostly akan fikir utk ank..kite belum ada ank lg. huhu

Efa Aziz said...

cantik cantik sampai rambang mata. tension hihi.

Ismi Ana said...

Wow! Cantik2. Boleh tahan laa.. :D huhu

Ibu Lala said...

Cantik sgt.

cikmisi leen said...

wahh ! siyess cantikk.. tatau nak pilih neh.. hehe

cikmisi leen said...

comeyyy2.. hohoo. ##

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...