Follower dah cecah 1000..yeayyy


Assalamualaikum...

Happy monday semua !

Hari nie baru sempat nak tengok blog. Weekend adalah hari bersama keluarga tak sempat nak bermanja dengan blog. alolo.


Buka je blog tengok follower dah cecah 1000. yeayyy Alhamdulillah akhirnya capai jugak angka tu. Orang lain dah beribu riban kita baru nak cecah 1k. haha bagi chance la kat kita. kehkeh. Bertahun dah terjebak dengan dunia blog nie tapi sejak2 nie baru boleh nak aktif sikit. 

Kalau ada masa or datang mood rajin saya akan join segmen or giveaway dari rakan-rakan blogger untuk support, tambah kenalan dan memeriahkan lagi ga mereka walaupun jarang nak menang. bahaha. Dari situ la kita dapat kenal lagi ramai blogger.

Special thanks to all follower sebab sudi follow dan singgah blog saya yang tak seberapa nie. hehe.

Thanks for all your support.

* Hari nie feed blog buat hal tak boleh nak blogwalking. alahai. 


2 comments:

msredcheesecake said...

congrats

Elih J. said...

Tahniah, ada masa datanglah melawat blog kitaorang hehe :) salam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...