Pelengkap Hidupku

Pelengkap Hidupku by Eren feat Romi

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia 

Lagu ni ditujukan oleh si dia untuk aku (thanks dear)...first time dengar dah jatuh hati dengan lagu nie...Lirik pown sesuai untuk ktwg yg tengah berjauhan skrg..aaa xsabarnya nak ketemu..x berapa hari je lagi....sabar2...teringat saat kau menemaniku sepanjang hari di sana..bila rindu sebut namaku, aku datang menemuimu..dah sebut nie..mana2??hehe..

Sweet from,

4 comments:

kinn said...

weewwiitt ;P

Sha Purple said...

hihihihi...

nUr aDila said...

peelingg semcm dok dengaq lagu nihh..huhuhu

Sha Purple said...

Haa kannn...peeling habih..aumm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...