Blusher baru

Assalamualaikum...

Setiap gadis atau wanita pasti gemar akan kecantikan kan..macam aku tersangat la minat dengan make up nie...sejak bila ntah aku dah mula try2 mekap sendiri(tahun lepas maybe)..first try memang hudoh nak mampos larh...macam ape lagi kann..pas tuh lama sikit aku try, try and try lagi lama2 dah boleh dah..selalu tengok tutorial kat youtube..pas tuh cuba sendiri tengok mcm mana hasil..tp aku still jenih reti hat simple ja..nak power2 kena belajar lagi dan lagi..

Kadang2 kalau rasa malas nak mekap aku just keluar pakai eyeliner atas mata and kening ja..kening penting sebab aku jenis xdak kening..keturunan kowt..kezen2 aku pown sama macam aku..ada satu hari tuh member aku ada tegur cakap try la pakai blusher..muka nampak pucat..(zoro hampa baca dak nie???hihi)..aku pernah pakai blusher sekali ja ritu time hang out ngn member2..time tuh pakai ala2 pink gitu..aumm..

So aku pown tergerak hati nak beli and try pakai blusher pulak..aku dah pown beli beberapa hari lepas..oke aku memang suka brand mac..byk mekap dari mac yg aku beli..sebab harga berpatutan and best ok..aku xmampu nak pakai mahal2..hehe..atas cadangan kawan baik aku tuh jadi aku beli la blusher kesayangan nie..kaler brown sikit..xnak pink sebab macam xsesuai dengan aku..=)

Kaler asal pic atas belah kanan..brown

Nanti nak try pakai jadi macam mana muka bila pakai blusher nie..terima kasih kawan

Sweet from,

7 comments:

Lyaa Suriany said...

sha make up simple pun dah cun habis..
kalau make up yg advance tu
lagi la bertambah tambaah tambah cun

Sha Purple said...

heee pandai je lyaa nie..ish2..perli sha eyh????hee tima kasih lyaa =)

M Fizan said...

wahhh..nak pinjam lar camnie.. nak bagi blushing.. :D

mirza syazwina said...

cantikla bila makeup,
suka makeup jugak
tapi,tak la reti sangat,
hehee=p

mirza syazwina said...

cantikla bila makeup..
suka jugak makeup
tapi tak la reti sangat,
hehee;)

mirza syazwina said...

hye=)
cantikla bila makeup
suka makeup jugak tapi
tak la reti sangat,
tengok youtube jugak;))
hehee

Sha Purple said...

hye thanks mirza.
hee xpe lama2 cekap lettew =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...