Jom cantikkan blog



Assalamualaikum...



Hari ni nak share sikit tentang teknik2 untuk mencantikkan atau mengemaskan blog2 anda sekalian..sejak azali lagi aku guna teknik2 dari dua blogspot ni..ramai blogger2 bertanyakan macam mana nak buat blog cantik, kreatif, kemas dan sebagainya...banyak tutorial yang kita boleh cuba buat kat blog kita..cara2 yang diajar memang simple dan mudah nak faham..cer try..haa lepas nie korang mesti rasa hari2 nak je tengok blog korang sendiri..ngee..ok blogspot yang aku maksudkan ialah..tadaaa

korang boleh la terjah blog tuh..anda happy saya pown turut happy.. =)

Selamat Mencuba


8 comments:

sabella mohamad said...

wahh
thankss sharing eh

Sha Purple said...

welkem dear..no biggie =)

~RizaL~ said...

sharing is caring..
thankz.. teringin juga nk blog bling2 mcm pompuan.. hehehe

jom ngok, Header baru lagi.. Hehehe

MuaZijaH said...

whoa..thx so much cz sharing.
teringin nk wat mcm² tpi xpndai & xtau nk belajar kt mane..

Sha Purple said...

most welkem ijah...hee..xpe slow2..usha kat blogspot tuh..=)

MuaZijaH said...

k.sha stau xcmne nk masukkn lagu dlm blog..penat nk cari,xjumpe² pon.hurm..

Sha Purple said...

alolo siannya dia..haa try kat link nie..http://scmplayer.net/

rashidahjuhari said...

tq sha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...