Jom buka puasa bersama Leha, Peah & Senah

Assalamualaikumm...

First sekali nak tanya ada dak orang KEDAH kat sini???(Ladies only) kalau ada alhamdulillah bagus sangat2 la tuh..haaa apa kena mengena nama Leha, Peah & Senah nie???aaa...saja syiok2 ja tuh..camna xpa..ingat dak aku pernah wat entry pasal member myspace and facebook tuh..hat nie http://shapurpleungu.blogspot.com/2011/07/dating-dengan-member-kenal-dari-myspace.html ...oke dah kenal kann...kawan aku kembaq Heliza..comeyy gila kowt..nama dia Peah Ahmad kat Facebook..boleh p add dah..hee...haa sorang lagi pulak nama Cik Senah kenai kat facebook jugak niee..dia sweet sgt2 kowt..muka macam Rossa..

Peah Ahmad degan Cik Senah ada buka booth kat Bazar Raya Tesco Mergong..memang dekat sangat la dengan rumah aku..so kadang2 aku selalu p lepak2 sana melawat depa..macam2 depa jual..shawl, baju raya, kuih raya, barang mekap..kira semua ada la..kawan2 boleh p terjah booth depa yang ada banner kat bawah nie...

gambar awal2 nak buka booth

So kami bertiga plan nak buat event buka puasa bersama2 kami..time tuh jugak akan ada sesi jualan..sapa2 yang berminat nak beli shawl boleh la membeli time tuh..2 in 1..senang..tambah2 raya nak dekat dah nie....haaa xlupa adik aku Cik Lalla pown akan ada time tuh...


Tarikh : 27 Ogos 2011
Tempat : Oldvillage jalan dato' kumbar

Ladies yang berminat nak join boleh PM mana2 Fb kami tiga orang..


Attention : Ladies only =)

Jom ramai2 memeriahkan majlis..saja nak kenal2 dengan kawan2 semua..selalu borak2 dekat facebook ja..kali nie boleh lepak sama2..blogger area Kedah boleh la join..=)

Sweet from,

7 comments:

reyna said...

sya org kedah bestnyer kalau balik as boley singgh menghabiskan duit,,huhu

Sha Purple said...

reyna : hye geng kedah...aaa balik la kedah...boleh join...hee

Shazila Story. said...

oldbillage jalan dato' kumbar? kat mana tu sha? macam jauh saja dari rumah i.

Sha Purple said...

aaa...taman nuri tau dak??dekat2 situ..u duk mana??huhu

Shazila Story. said...

i stey shah alam lah dear. jauh. huaa tak dapat join. ruginya..

Sha Purple said...

aaa..shah alam..dekat la kita..nti lepas raya i balik sana..aumm...

Akito Boron said...

org2 Kedah ja ka? bila nk buat buka puasa brsama blogger2 Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...