Banner baru

Assalamualaikum...

Salam sahur kawan2 semua..hari ni datang mood nak design banner baru untuk blog..kini tiba masanya blog aku bertukar banner..ehem2..lama gila aku x tukar banner sejak permulaan aku blogging..ilham akan datang bila2 dan kena design terus..jangan melengahkan masa lagi..hihi..memandangkan sekarang aku susah sangat nak tidur malam kann jadi aku akan selalu meluangkan masa untuk blog tersayang nie..sapa xsayang blog sendiri oii..kadang2 aku blogwalking terjah blog kawan2 semua..

Jadi aku nak mintak pandangan kawan2, blogger2 tersayang sekalian, ape pendapat korang tentang banner baru yang aku design nie..oke ke x??or yang before nie lagi better??which one??tell me plizzz..=)

Simple banner..oke x??

nie yang sebelum nie..

Bagi aku, aku suka yang baru nie lagi..yang atas tuh..i love purple white...korang pulak macam mana???

Sweet from,

15 comments:

Taufan Bin Ribut said...

lawa banner baru die..nak satu ^_^


Entri Terkini :Meriam buluh versi moden minimalis glamour

Entri terdahulu :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

kinn said...

sesangat chantek yg baru! i like! ;D

erin moshimoshi said...

ok sanad la dear

saharinasaharudin said...

yg latest ni lawaa.cun sgt! :)

Sha Purple said...

Terima kasih semua..jadi boleh stay dengan banner baru nie..yeayy

✿ MisZ FieQa ✿ said...

sys...cntik banner baru tu..tlg wt kan fie boleh???huk3...purple r nice...ni jeles nih....wink..wink...

Sha Purple said...

fie : thanks fie...hahhaha..meh sini meh...hee namo jeles auww..aummm

Norazuren MJ's said...

hye sis

"selamat tinggal yang lamaa,
selamat datang yang baru"

kite suke yang baruuuu :)

penyisir rambut said...

wow..pepel nye...

Sha Purple said...

Norazuren : hye...waa tenkiu2..kite pown suke yg baru =)

penyisir rambut : hee...love purple

HAFIZ ROShDi said...

lagi simple lagi GAYA

HAFIZ ROShDi said...

lagi simple lagi GAYA

zOeY zAu YaH said...

yg pasti ttp ungu kan? hihi cun lah !

nur idzatul mahfudza said...

salam..

suke glew yg baru..simple n best..
perfect!!!

www.idzatulnur333.blogspot.com

Sha Purple said...

Zoey : betul3...ttp ungu camna pown..thanks syg

nur idzatul : wslm...waaa bagus kalau suka..tenkiu auwww...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...