Beraya sakan dengan Purple !!!

Assalamualaikum...

Salam Aidilfitri buat semua blogger dan kawan2 tersayang sekalian...rasanya masih sempat lagi nak ucapkan selamat hari raya kepada semua umat Islam...Maaf zahir & batin..kosong2 yeahh =)

Haaa korang semua tema kaler apa raya baru2 nie???aku pulak tanpa dirancang kebetulan semua baju raya aku tahun nie semua purple..just raya pertama je kaler putih tapi tudung still purple..(purple tetap kena ada jugak camna pown..sabar jela)...yang happynya baju yang ditempah siap betul2 pagi nak balik kampung..tiyuuww..aku bagitahu siap lepas raya xpe sebab bukan nak buat baju raya pown..jiran aku yang baik hati nie memang bagi suprise kat aku..lompat guling2 bila dapat baju tuh..tenkiu jiran =)

Raya tahun nie best tapi tuh la sekejap jela balik kampung xsempat nak berborak2 panjang dengan kezen2 tersayang..nak berkumpul ramai2 time raya jela..ish2..sebak pulak..tapi xpe tetap gumbira dapat jumpa walaupun sekejap..nanti kita lepak2 sama2 lagi yea =) haaa meh nak tunjuk gambar raya yang konon2nya purple tuh..tingting ^_^

Raya Pertama (tudung ja purple)

Raya Kedua

Open House kezen

Adik beradik yang ceria..muahh

haa gila x gila aku raya tahun nie..semua purple..memang terbaik aku suka..hee..
~~Selamat Hari Raya Aidilfitri~~

Sweet from,

10 comments:

'Siti Nurazwaniza said...

lawaa-lawaa gmbar sys:)

miszfazierra said...

cantiknye baju raya akak . akak pun cantik jugak . hehe :) salam aidilfitri :)

http://princessloveglamorous.blogspot.com

Nur Hamizzah said...

suka purple jugak :) ahaha

nurain said...

sangaaaaaaaaaaaaat canteekkkkkkkkkkk! :)

Sha Purple said...

Siti Nurazwaniza : tenkiu adik manis =)

Sha Purple said...

miszfazierra : tenkiu adik maneh..adik pulak comel..aumm =)

Sha Purple said...

Nur Hamizzah : wahhh geng la..go purple =)

Sha Purple said...

nurain : tenkiu darl =)

kinn said...

so sweeetttt! ;D

Salam Aidilfitri :)

Sha Purple said...

kinn : Tenkiu...Salam aidilfitri dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...