Hadiah dari HappyLifeShoppe

Assalamualaikum...

Lately aku selalu update blog tengah2 pagi buta kan...no wonder la sebab xtau nak buat apa..tatkala semua orang sedang asyik dibuai mimpi2 indah tinggal la seorang gadis yang tengah melayan perasaannya seorang diri..tanpa berfikir panjang maka dia akan rajin update blog..semua penghuni rumahku sudah tidur dengan nyenyaknya...padan la dengan muka aku sebab x boleh nak tidur..dekat nak sahur baru terasa mengantuk..ohh men...kasihani lah daku..malang x berbau tengah hari tadi jari luka sebab aku tergunting jari sendiri tengah syiok duk besiang ayam...alamak aii...pedihnya terasa walaupon kecik je luka...

okeyh bukan yang tuh sebenarnya nak cerita..selingan..hihihi..nak bercerita pasal hadiah sebenarnya nie..ingat x baru2 nie aku ada menang contest "PASHMINA LOVERS CONTEST !!" dari HappyLifeShoppe? oke hadiahnya ialah 3 helai Silk Cashmere Pashmina worth RM 400++...siap boleh pilih kaler apa yang kita nak lagi..gila mahal pashmina nie, x mampu den nak beli aihh...alhamdulillah rezeki bulan puasa nie..

purple tapi npk mcm blue..kain lembut..best sgt2

purple, blue, red (merah nak coklat)

Nak ucap terima kasih sgt2 dekat kaka sebab create contest macam nie..all voters pown thanks sgt2 tau..nanti kaka buat la lagi contest macam nie tau..hihi..(ouh baru perasan ni contest kedua yg kaka buat)

HappyLifeShoppe ada menjual pelbagai jenis shawl, pashmina, inner...kalau tengok memang rambang mata lahh..shawl tutorial pown ada ditunjukkan dalam album..jadi senang la untuk customer belajar macam mana nak gayakan shawl2 yang mereka beli tuh...paling menarik hati aku ialah SILK CASHMERE PASHMINA..(yang aku dapat nie)..kain dia tersangat la bagus..lembut & shiny..nak bentuk pown senang..eksklusif from oversea oke..bukan calang2..yg bestnya boleh pakai kedua2 belah..dalam luar dua2 belah boleh guna ikut citarasa kita...haaa nak dekat raya nie boleh la shopping2 kat sana comfirm puas hati..

Contoh kakak tu pakai

haaa cantik kann..apa lagi jom pakat2 terjah page akk kita nie..


^_^ Semoga hari raya anda lebih bermakna ^_^

.Sweet from,

11 comments:

Lina Happylifeshoppe said...

hullalaaaa...comei sungguh adikku iniii.... T.kasih darling memeriahkan contest hari tu... Nnt kalau akak buat lagi wajib join okeh... Mana adik kecik lg sowg tuu...ckp dia akak tunggu dia pakai tauu... mwaahhhh to both of you... ^_^

K. Lina
Http://www.happylifeshoppe.com

kaizen said...

wahh!!! best la menang hadiah mahal2 lg2 time nk raye nih....

*dah menang le la bgwet raye kn3?? hhehe

MuaZijaH said...

tahniah k.sha..wah,cantiknye shawl purple tu.nice!

0nenanina Vanilla said...

congrats k..sgt cantik!

Sha Purple said...

Kak Lina : hullaaa..thanks kaka..sama2 sayang...contest best kena join..hee..ok kaka insya'lah adik join..adik kecik lagi sorang bz dengan trial SPM..nti adik suh dia pakai and tnjuk kat blog oke..muahhh kat kaka jugak =)

Sha Purple said...

ijah : thanks ijah...haa cantik shawl purple tuh..suka =)

Sha Purple said...

Onenanina : thanks dear..=)

kim heeruul said...

tahniah..comel la lu nie..^^

...SuiCiDe DoLL... said...

material cashmere mmg mahal pn cz kainnye lembut n very comfortable..

...SuiCiDe DoLL... said...

cashmere mmg mahal pn..

Sha Purple said...

yup betul tuh...kain dia lembut je..selesa amat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...