wahhh...lu wat wa PANAS je der...!!!

Assalamualaikum...

 woahhh...baru je jap tadi la kann aku buka formspring aku..tengok2 terkejut beb soalan sangat power & agak SENTAP juga la aku tengok kann..ade juga macam nie eyh..hebat la lu sebab berjaya wat wa PANAS der !!!so aku terus printscreen sebab aku dah agak bengang...hoho(sempat lagi gelak..sabar2)..korang tengok je dulu pic nie...fuhhhhhhhhhhh...


sekali aku dapat 4 soalan terus gedebuk macam nie..hebat la lu...x gentle la beb pakai anonymous..xpe la..sukati kau la kann..betul x??

oke first soalan dia meh aku nak jawab sikit..pasal kepala senget tuh...kalau kepala aku senget pown kenapanya???ade ganggu hidup kau ke????? aku bukan macam kau pandai nak posing bagai walaupon aku xtau kau sape...if xsuke tengok pic2 aku tuh xyah la tengok der..aku x suruh pown..(ooo mak ai..marah benar nie...jgn takut ea kwan2..hehe)...xpe la weh...aku terima teguran kau tuh...thanks sangat2 ea sebab amek tau sal aku c stalker..TERBAEK la..

Second..aku perasan cun?????woah...sorry to say..lau sape2 nak cakap aku perasan cun silakan..sebab aku xrasa diri aku cun pown..macam nenek ade la kann...thanks jugak sbb cakap aku perasan cun..haih..
 
Third..awk rs awk cun x???ngaaaa...kelakar je soklan ni enn...aku x cun macam kau la...aku buruk..faham????tengok la pic aku semua macam nenek...kan2...thanks juga sbb tanya soklan mcm tuh..fuhhh...

Finally...kenapa identiti awak bila balik alor star lain?nampak agi alim..woahh alim kew???salah kew lau nak alim sekalipun????ganggu hidup kau juga ke..sorry la ea...aku cuti nie jarang nak keluar duk umah terperap so kuar bile perlu jer...contoh macam aku pergi kenduri...xkan nak pergi kenduri pakai pelik2 lak???harus la kann aku berbaju kurung..kan manis gitu..cewahhh...bole kire la berapa kali je aku keluar..lagi satu aku ngah sakit dan keadaan x mengizinkan aku untuk pakai jeans..aku boleh pakai kain je sekarang...sebab tuh aku g klinik pown berbaju kurung...tuh pown salah kew???aku ade sebab nape macam tuh...kalau aku nak berubah sekali pown kau sepatutnya mendoakan aku beb...eh jap lau luar dari alor star aku ade ke pakai teruk2???bukan biasa je ke???tuh pown kau xpuas hati????aku kurangkan update semua atas kesihatan aku yang xbagus...thanks sangat2 sebab kau sangat2 teliti pasal diri aku xseberapa nie...sampai sal pakaian pown kau nak sibuk....setiap orang ade hak masing2..thanks again bebeh...

fuhhhhh...lega dah luah semua..haih...habis satu masalah datang lagi satu masalah..kenapa dengan manusia zaman sekarang???kenapa???adeh...lau rasa kau tuh perfect sangat meh la show diri tuh..nak jugak tengok sape kann...leh kenalan sikit..wahaha...(macam la aku berani,..gagagaga)...if ade sape2 xpuas hati or xsuke aku just terus terang meh cakap kat aku...ade bran???thanks again la sebab kau aku wat dosa marah2 camni and bole update blog aku nie..kan2...thanks thanks thanks...

P/S : aku x ganggu hidup kau,kau xyah nak ganggu hidup aku nak stalk bagai..cukup2 la k...aku dah penat dengan semua nie..dugaan....

"Ya Allah,kuatkanlah hati hambaMu ini"

Sweet from,



11 comments:

Intan Baizura Rosli said...

sabar-sabar. dorang ny jelesz sebenarnyer ngan kiter sebab tu dia nak sakitkan hati kiter.kalau makin layan dorg lagi suke, jadi senyap jer sha. nanti lelama dia senyap. kalaw xreti senyap tu. gilew lar tu nama nyer.kehkehekeh

hafizah alias said...

sabar2. biasa lah tu dlm dunia nih ramai sgt org tak puas hati. takleh tgk org lebih sket. takpe2, kite dgn hal kite, jnji tak kacau die sudah.
chill dear! :)

Nurhasnatul Nabila said...

yeaw... sabar ea sya... org mmg suker judge or lain... tnpa tau alasan kita sendiri.. nak tangkap gmbar senget ker, suker ati la.. kamera kita... rght?

sha purple said...

Intan : thanks dear...yaaa betul..diam lebih baik kann...xleh tengok org sng skit...grrr
hafizah : tau xpe ouh...mcm tuh la manusia..sabar jela byk2...adeh...chillex bebeh...
nurhasnatul : yup2...so kite kena lebih hati2 zaman siber kannn...yaa u rite dear..bukan camera dia enn..

Syanniey Ainniey said...

aih ?!
mrh bt0wl neh ?
fuuy00hh ! tk0dd w0ahh ! haha ,,
Chill k kak !
Jgn mrh2 snadd .. n dun ever cryx sp 0wgnyerr ..
lw x , mkin truk jdinye ..
t akk tensyen , sp ssh ? adk jugkk .. huu ~
btw ..,
it's n0t gud 4 ur health ..
akk kn skedd .. s0 , there's n0 need t0 find wh0's the stalker is ...
k .. aniwae , Chill k ! dun b t00 stress ! 4get about it ! hee ~

Syafiq Rosli said...

mulut masing2 kan..ignore je..:)

Lyaa Suriany said...

anon lagi

suka berslindung disebalik topeng

kuang hasam

sabar sha

♥cutebabygirl♥ said...

orang2 ni cuma berani nak bantai kite pakai anon je..pengecut!
disable je anon..biar org yg ade ID je bole komen..

sab said...

eii..meh...sab tembak die! deym!!
chill au dear!

sha purple said...

thanks all...terharu cek..huuu....
oke2 nak disable anon..adan uke...chill bebeh.=)

Syanniey Ainniey said...

huhu ,,
u're welcum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...