Pada yang ade banner Jom EXCHANGE banner

Assalamualaikum...

hye2..act aku baru je setel wat banner untuk blog aku nie..hehe..leh tengok kat sidebar(tulisan je purple..haha)...oke senang citer pada blogger sekalian sape ade banner jom la kite exchange..korang leh kasi code banner korang kat comment box entry nie nanti untuk aku letak kat blog aku..cewahhh...pada yang xde banner yang nak letak banner aku kat blog korang pown sangat dialu2kan..hehe..leh amek coding kat box bawah banner tuh...pada yang nak buat banner bole cube buat kat web nie http://mybannermaker.com/ senang jer...chaiyo2..nie banner aku yang terhasil...just simple..korang plak???nak2...

create your own banner at mybannermaker.com!

kerjasama anda amat dihargai =) EXCHANGE jom..^_^
Sweet from,

2 comments:

Fifyjammieasbim said...

sis sha saya tag sis dalam blog sy tgok nye :)
macehh

sha purple said...

wahhh..oke2 fify japgi sis tgk....thanks yaww =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...