Berdating dengan SCANDAL????

Assalamualaikum...

wahhhh ketaq x tengok TITLE????hahhaha...berdating dengan scandal????wahhh jangan salah faham yea...saje kasi panas..cewahh..(panas kew?)..bukan scandal but my bestfriend lorh...bestfriend yang sangat2 rapat sejak dari zaman sekolah lagi..die sangat memahami aku...segalanya die la tempat luahan aku selain kekasih hati..ehem2..aku sangat bersyukur dapat kawan yang sangat2 memahamiku..kawan2 yang lain juga thanks and suka sangat kawan ngan korang semua...=)

Pada 11 Dec 2010 iaitu semalam akhirnya dapat juga lepas rindu jumpe die setelah beberapa bulan xjumpe..yela dia sekarang keje meyh kat penang lak tuh..so tiap2 minggu dia akan balik kedah..semalam buka fb tengok dia ajak keluar..pehhh..betapa gumbiranya hati aku nie..hoyeahhh..lupe plak,haa nama bestie aku ni Norasnidawati(sedap betul nama die enn)..kitorang keluar dalam petang sikit naek motor...rempit wehhh..lama den xrempit..hoho..punya la risau kekasihku sowang nie kann..mak aku pown isau sebenarnya..ngee..xpe kitorang bawa hati2 xlaju2 aih..hee..alhamdulillah semua selamat..ngee..mule2 pergi rumah die suruh abah aku antar alang2 family aku nak keluar kann..senang sikit..dah sampai tuh baru kitorang keluar..menuju ke destinasi..dah petang so kitorang keluar lepak2 je kat taman rimba kat sini...banyak cter la bila dah jumpe..borak sakan..hahaa..kitorang lepak kat satu pondok..privacy sikit..ngaa..ni la pondok tuh..see..(lupe nak snap fully pondok tuh)haha


penat borak so snap pic jap..ngee..kali nie malas nak edit2 plak...show original pic la ea..hehe..agak pucat sikit,hoo..pic bawah ni plak aku xtau kenapa aku genggam tangan tuh..amek mood nak bergambar ataupon penumbuk untuk parasit2 kat luar sane..haha..(sape terasa hamek)tapi muka den happy..xjadi..ngaa


eh lupa plak,alhamdulillah sakit aku dah semakin berkurang & semakin sembuh...dan aku dah boleh pakai jeans..nasib baek..lau x jenuh nak rempit pakai kain..haha...(kepada cik anon,xyah nak perli cek sangat naa..puk satgi..haha)..eh pic aku je mane bestie aku ni..haa ni pic kitorang berdua..bole snap macam nie jela..


ni la bestie aku tuh..wahh pandai die posing..comel jer...dah penat borak2 & snap pic so kitorang berjalan2 kat situ jap amek angin & nak bergambar lagi..gila gambar la katakan..haha..jom2



tetiba jer..haha..aja2 fighting..ade bran???haha..haa tengok ni die yang ayu gitu..auww


aku plak nak tunjuk ayu..haha..ayu kew?wahaha..


oke akhir sekali peace untuk readers sekalian..smile & be happy olwez yaww..


nie la aktiviti kitorang..hehe..leparking..habis lepak g lak taman jubli emas tengok2 jer sebab rindu lama x g sana..hee..punya la ramai orang..ngee..peh tuh kitorag balik umah..wenk2..thanks yaww sudi meluangkan masa bersama aku..ngee..sayang ang la beb..olwez miss u bebeh..wee...

Sekian..Wassalam...peace..
Sweet from,

11 comments:

§¥åïññïê¥ þúrþlê Lövêr said...

wahh ! sakedd dh kurng leh g jejln laah neh ekk .. haha ,,!!
gud3 !!
heeeeeeeeee ~
ppep0wn , gmba QaQa cumielssss neh lawa l0rhh !

sha purple said...

hahahhahhhahhaa...yaaa tau xpe..tp lau sakit pown gedik nk jejalan jgk..terok qaqa kamu nie..hee..
ewahhhhh...auww..alu cek..thanks dear..

Syafiq Rosli said...

ingt btol2 skandal tad..hehe

sha purple said...

hahahhahhahahhaa...saje je kasi cuak..hehek

cik cuada said...

ewah2 ka ca snap2 je keje nye ^^
lawa comment box wat kt ne??

sha purple said...

haha..biasa la..xde keje..ngee...
haa try la wat amek link ni...
http://www.liyanaa.com/2010/05/macam-mana-nak-lawakan-comment-box.html

hafiz_pdc8704 said...

mmg isteri aku comel pn..hahahaha

sha purple said...

hafiz : hahahhaha...tau xpa...bini ang la katakan...ngee..mesti la comey

Sweetheart said...

Waa...terharunya baca dear..Thanks so much2..hahaha....Miss u ketat2....:)
Meletop...

sha purple said...

larh baru baca ea beb..bz beno..haha..no biggie dear....most welkem bebeh...miss u 2 ketat2...woot woot...mantop

broe_ayla said...

comel awk nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...