Award dan award !!!

Assalamualaikum...

 woot woot..kali nie aku ditag dua award oleh kenalanku...ewahhh..musim tag kah??haha..oke la aku sangat2 suke nie x terkata...thanks sudi tag award kat aku k...terharu sangat ouh(nak tisu..sedey lak ai)hee..

award pertama ditag oleh adek Hafni Shazwani..adek aku nie..ewahh..maceh dek...cyunk adek sgt2 ouh..hee..kowang leh la terjah2 blog die ea...ecece..(klik je kat nama die)..ni award yang die kasi..nice kan..


Oke .. ada syaratnya sebelum amek award neh !
Mesti jadi my follower ! (harus la kan,ngaa)

dan jawab soalan nihk ea...
1.Korunk ad besties kn ? bg 5 nme besties k0runkk ..
~Norasnidawati @ ars~
~Ernida~
~Ct Nadhirah~
~Jijah~
~Merlysa~

2.Korunkk tw hobi kwn korunkk ? bg 2 owg kwn korunkk nye hobi ..
Norasnidawati - shopping & merayau2 macam aku..haha..
Ernida - suka karoeke macam aku jugak...haha

3.Beri award neh kpd kngkwn korunkk .. yg blog dy mnarik !
so aku nak tag pada yang bertuah,congrats bebeh..

award kedua lak ditag oleh cek yaya..die memang pen-tag setiaku...ewahhh...terbaek la yaya..thanks sgt2 tau...like it..ni awardnya..sangat2 comel ouh..award name : sape yang dapat ekh?


nak amek award ni wajib la jawab2 semua nie...ehem2..wajib auww..

1) http://cekyaya-sj.blogspot.com (blog Yaya) di mata korang . ?
 blog yaya cantik,simple but nice..header lawa ouh...auww...

2) nape korang buat style cam tuh kat blog korang (style sekarang) .?
sebab kena dengan jiwa sekarang dan yang penting banyak color purple sebab aku kan minat purple..cewahh..hehe..
 
3) sape lagi korang nak serahkan award nie. ? 

Congrats yahh bebeh...blog korang terbaek la..jawab soalan tuh k..ex-change soalan untuk kawan2 yang korang tag nanti , nombo 1 (blog link) gune blog kowang eaa..TQ =)

Sweet from,

8 comments:

yaya(; said...

ouh , yaya pon dapatt erh award tuh . sukenyee . thx kak . !

Syanniey Ainniey said...

hehee ..
thx kakk !
luv it !
luv QaQa gax ! hees ~

sha purple said...

yaya : opkos anda wajib dapat jgk..welkem bebeh=)

sha purple said...

Syanniey : most welkem dek...ahaks...maceh dek..

chairooL ruLez said...

fuyyooo...dapat awardd.....

sha purple said...

hehe...wek2

Sweetheart said...

Wahh..nama ak da gak..hehe..thanks dear...^,^

sha purple said...

haha...opkos la yunk..wajib...most welkem dear ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...