Seharian Keluar + sakit + ngantok..lalala


Assalamualaikum....

Hye2..ape khabar kawan2???ade sehat x???semoga sehat2 selalu tau...nak kongsi sikit aktiviti aku hari ini...cewahhh..oke..bangun pagi2 bersiap mau keluar..rembat je baju mane sempat..so tadi aku pakai macam dalam pic kat atas tuh..simple bebeh..berbaju kurung dengan tudung ape tah..hoo..purple lagi..plizzz jangan bosan weh..huu..(love purple love me yaa)...

First g antar adek dulu g library then singgah pasar jap beli buah..abah nak..ikut je..hoo..lepas tuh baru la tuju ke destinasi sebenar..mana weh???Klinik la der..huu..tensennya aku dengar klinik..aku xtau la nape dari dulu aku xsuke g klinik..haih..takut ape xtau la...so pegi la check ape semua..setel n amek ubat..nasib baek la doctor baek..terbaek..doc cakap nak sembuh maybe dalam sebulan or dua bulan..arghh..lamanya..depends kat diri aku...sakit ape xperlu la tau..just virus sikit..grr..virus2..maen jauh2 skit aih..huu..seksa n sangat menguji kesabaran aku ouh..huhuhu..macam nak nangis jer..sabar jela..dugaan..!!!smile olwez bebeh..Doakan aku cepat sembuh ya kawan2..

Habis bab klinik..lepas tuh kitowang g hospital lak abah ajak check gigi..lama xcheck enn..haha..pehh ramai gler kowt..tunggu lame giler..dah check tuh doc cakap gigi aku nak kena tampal..xsuke betul..takut..haha.. doc xsempat nak wat so next time..yeahhaaa..(banyak nak citer plizz jangan busan..SMILE =) ...)

Then aku bersama abah & adek2 aku yang kecik dua orang tuh gerak g masjid solat zohor..habis solat abah tanya nak g mana..so aku cadangkan g jela Pacifix..saje jalan2..ingatkan nak beli beg..tapi xde yang berkenan di hati la plak..xpe la..xnak r beli..so aku singgah watson jela beli barang mekap...kih3..thanks abah belanja cek...hehe..cyunk abah..round2 kat situ..penat weh..dah la bangun awal..semalam lak xleh tido..comfirm2 mata aku ngantok jer keje..haihh..sabar2..dah letih round pukul berapa da so balik jemput mak blik keje & amek adek dari library tuh..

Balik umah layan plak cite jangan pandang belakang congkak 2...giler kelakar..1 family plak tuh duk melayan citer tuh...gagaga..dah macam panggung wayang dah...so tuh jela nak citer..kih3..xde ape sangat pown..banyak lagi nak citer tapi dah cut kan...panjang lak nanti..hee..g sane g sini..ade yang pegi tempat tu tutup lak..haih...sian toi...thanks sangat2 kat abah bawa ktwg jalan2 rini..(sian tengok aku kowt sik terperap je kat umah hari2,seb bek abah cuti..ngee)

eyh nak selitkan juga about my page..cewahh..bawu je buat nie..jom join if nak tau perkembangan blog dengan mudah..hooo...=)


Thanks 4 reading...Smile Olwez bebeh..=)

Sweet from,

7 comments:

Hishyamuddin said...

yeah..cik purple..hehehhe

Syanniey Ainniey said...

cian kakak ..
jgn nangez .. t adk trut nangez :'(
if u're epy , i'll b epy t00 !
ppep0wn ,, tabahkn dri akk .. kuatkn smangat k !
hah ! ag stu ! jgn lpe aihh mkn ubt ! t adk nangez w00 akk x smbuhh !
adk d0akn akk cpadd smbuh ! amiinn ,,
*nangez sudaa....!!* :'(

sha purple said...

hishyamuddin : yeahhhhhh....

sha purple said...

Syanniey : alolo adek namo la nangis..akk kann kuat..dun wry la dek..happy2 salu nie..ngee..oke thanks dek...insya'lah akk cube...oke dek..akk xlpe mkn ubat...jgn isau tau...namo la nangis2..xbaek tau..huhu...amin...thanks adek =)

Syafiq Rosli said...

wah..jalan sakan..hehe

MiSs StrAnGer said...

hope cepat sembuh
banyk2 berdoa...t bek la tuh
erm...
ok la tuh berjalan
neyh hana dok umah jer..
aish...naek saket pale dok terkurung jer

sha purple said...

syafiq : hoho..adat pada sapa yg suka berjalan..ngee

Miss Stranger : amin...thanks yaww..insya'lah...hope cpt sembuh..terseksa..huhu..ala...time 2 jela kuar..ni dah duk terperap kat mah je..busan2..aktiviti sama hari2..hehe..sabar auww miss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...