Award lagi...like it !!!


Thanks Farah coz kasi award ni kat sha...wahhhh...terharu bangat deh...award tuh comel u know..i like it 

Ape pndapat korang tntang blog mybOoLat http://www.myboolat.blogspot.com
~blog yang sangat gojes ouh...cantik & menarik~

Apekh mksud gorjes d mate korg?
~blog cantik & best untuk dibaca..wah2~

Blog sape yg paling kerap korang bukak?
~Blog yang menarik perhatianku & selalu update so akan kerap la aku buka,haha~

Tag seberape ramai kwn korg yg korg rse mmg patut dpt AWARD nieh


haa ni plak award dari cek yaya lagi...rasa hebat juga sebab dapat jadi top 100 follower die...huahuahua...yaya..award ni sangat cantik ouh...really love it,nak tau sebab ape???sebab kaler purple..my fav color bebeh....arghh geramnya aku tengok..comel sangat ouh...thanks 4 the award bebeh..sha amek ea.

ni speech die kat korang2..
thanz sebab susah2 follow belogg yaya :)
Sweet from,

3 comments:

Syanniey Ainniey said...

w00h00 ~ !
award lg ! hee ~ hee
thx kaka cumeyl !
t adk amek k ! :)

sha purple said...

hehhehe....
welkem adek....
oke amek pat...ngee=)

Syanniey Ainniey said...

huhux ,,
ukeyh ! sudaa diambil .. pegi laah bce .. hehexx ,,
aniwae , thx again kakk !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...