PEMENANG Segmen Bloglist #1 Sha Purple


Assalamualaikum....

Hari nie tiba lah masa untuk umumkan pemenang bagi Segmen Bloglist #1 Sha Purple. Maaf atas kelewatan. Sepatutnya saya umumkan pada 30 Jun. Tapi hari nie baru berkesempatan. Maafin guer. hehe.

Selamat berpuasa kepada semua. Semoga ramadhan kali ini diberkati.

Seramai 10 blogger bertuah yang berjaya dipilih orang random.org. Anda diminta supaya memasukkan juga blog sha ke dalam bloglist anda sebelum 7 Julai 2014. Jika tiada bermakna anda tidak berminat untuk bertukar bloglist dengan saya =)

Boleh semak senarai peserta DI SINI.

Tahniah kepada semua pemenang!!!

10 Pemenang bertuah











Terima kasih kepada semua peserta =)


19 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd pemenang..

Azieera TajulRahim said...

Done!Bloglist u :)

Sy peserta ke- 11

http://satujanjikita.blogspot.com/

Maria Hasun said...

x sempat join

Cik Asma BLuppy said...

tahniah2

Karimah Zulkafali said...

Alhamdulillah :D No15 :)

Karya Mahirah said...

terima kasih... done bloglist sha

husna abdmalek said...

hihi, thanks. Done bloglist :)

aniesa ahmad said...

Alhamdulillah .. Ada . no.8 .. Nanti kita letak akak dlm bloglist okey :D

Asha Lya said...

tahniah semua..sha pun ada dlm bloglist lya :)

aisyah ambris said...

tahniah untuk semua...salam ramadhan dear , btw thanx untuk ini

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/07/thanx-nuffnangers.html

aniesa ahmad said...

dah masukkan kak sha dalam bloglist sahabat :D

Mia Liana said...

wahhh.. tahniah ya buat semua pemenang....

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Khalid Kyle said...

Congrats buat semua pemenang

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

Azrin Rahim said...

tahniah kpda pemenang

Iola said...

saya yang ke13 :D insyaallah otw nak letak :D exchange

FaraFirhana said...

Assalam..

Singgah dan follow sini dari blog kak mia :)

p/s - tahniah ye bt semua pemenang ;)

Eellee Nana said...

thniah kepada pemenang :)

Scha Nazri said...

Congrats!

Irrayyan said...

assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow blog ni..selamat menyambut Ramadhan ;-)
Jom jalan2 tgk segmen raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...