Pageviews naik sepanjang ramadan, turun menjelang raya !

Assalamualaikum...

Alhamdulillah masuk je bulan ramadan, tersenyum je pageviews blog mencecah angka 1k hari-hari. takda niat nak menunjuk, just kongsi kegembiraan. hee

Entri resepi lah yang menjadi tumpuan bulan puasa nie. yela semua sibuk nak masak untuk berbuka. Lupa nak screenshot. T_T

Minggu akhir ramadan dan menjelang hari raya, pageviews pun semakin berkurang. mihmih.


Hanya mencecah 600-800 sehari. pheww. Walaupun sedikit merudum, tetap bersyukur. Terima kasih kepada yang sudi melawat blog picisan ku ini.

Semoga kita semua lebih bersemangat untuk blogging. chaiyo2.

Ramai update dah start balik kampung. Ayoo jelesnya. Hati-hati memandu keyh. Aku malam kang balik rumah mertua, ahad vrommm balik kedah. Tak sabaq oii. hehe.

Apapun aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua. Salam lebaran. Maaf andai terkasar penulisan / terbuat korang terasa hati sepanjang aku berblog ni. kosong kosong ya =)


8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang raya akan turun ni... itu adat...

Sha Purple said...

haha kan farah. memang macam tu tiap2 tahun. semua sibuk beraya. tak sempat dah nak tengok blog =)

Cik Itah@RRP said...

salam hehe sama la :)

singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

Sha Purple said...

Wslm Cik Itah...hee

wehuuu thank you...

Selamat hari raya & salam kosong kosong jugak..hee =)

Noura Qifays said...

Selamat Hari Raya kakk... nnt ble raya dah reda sikit, msti naik balikk viewerss :)

Iola said...

saya lagi la menurun dan menjunam terus haha..blog kecilan . tambah raya ni tak berapa sempat kot nak online atau update huhu

Fhatin Amelia said...

Slamat hari raya :)

Izzati Amira said...

first day of raya mmg drop habis. hhhehe... semua sibuk beraya (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...