Email from Jalan2.com Indonesia


Assalamualaikum...

Terkejut juga tiba-tiba dapat email macam nie. Dari Indonesia pulak tu, Serius memula ingat spam. tskk


Firstly, terima kasih kepada Shiori Kunigawa atas email ini.



Website www.jalan2.com merupakan Asia Pacific Travel Destinations & Review. Segala info / review tentang percutian dalam dan luar negeri terdapat di dalam satu website bagi memudahkan travellers untuk travel. Haa korang kalau rasa nak bercuti ke Indonesia atau kemana sahaja boleh la ke website ni, research tempat mana yang best untuk jalan-jalan. Senang lah macam nie. yayy !

Terdapat juga Discussion Forum untuk sharing tempat-tempat menarik. Kalau korang berminat untuk share travel korang ke website ni pun boleh jugak.


Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi :

http://www.facebook.com/Jalan2com

------------------------------------------------------------------------

Apa pun takziah untuk ahli keluarga MH17. Allahuakbar. Terkejut dengar berita sahur tadi. Berita yang sangat mengejutkan semua orang. Al-fatihah.


3 comments:

aisyah ambris said...

tahniah dear..

munirah rahman said...

tahniah..semoga terus dimurahkan rezeki..salam Ramadhan :D

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kerana dapat menarik pembaca dari luar... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...