Thanks DARLIE


Assalamualaikum....

Alhamdulillah hari nie dah beransur pulih dan sihat. yay. Boleh la update blog. Sebulan sakit, demam dah ok, batuk pulak. Dugaan. Perubahan cuaca maybe. Musim panas mai dah. Apa pun syukur Alhamdulillah. Sesungguhnya sakit itu penghapus dosa-dosa kecil. 

Dapat pulak surat dari DARLIE nie buatku tersenyum seketika. ehehe. Menang voucher dari Rakuten and L'Occitane. Pernah join contest untuk vote peserta I'm the Expert. Saja seronok2. Aku memang suka join benda-benda macam nie. Rezeki tak sangka pulak menang, top favourite yang aku vote. 

Surat dari Darlie


Dah selamat tebus voucher Rakuten.com.my. First time jugak shopping dekat Rakuten nie and wallahhhh service dia memang tip top. thorbaikkk. Barang dah dihantar, tunggu sampai je nie. Dapat la beli barang idaman aku. imma happy girl !

Voucher L'Occitane tu tak tau nak beli apa. T_T

Thank you DARLIE...


9 comments:

Cik Asma BLuppy said...

tahniah :)

Maria Hasun said...

wah sakit ada hikmah gitu. hehe

Sha Purple said...

Cik Asma : tenkiu

Maria : hehe Alhamdulillah ;-)

Ismi Ana said...

Lamanye k.sha sakit..smoga cepat sembuh ye. Huntung laa..rezeki murah. ^_^

Mar Mansor said...

tahniah..best la dapat shopping

Iola said...

wah best nya :D Tahniah

Asha Lya said...

tahniah murah rezki..wahhh bestnya shoping

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan - done follow sini.
Jemput singgah blog saya.
http://drshikinzainal.blogspot.com

Azwar Syuhada said...

Tahniah awak.. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...