Review : Kesan selepas minum Ephyra


Assalamualaikum....

Alhamdulillah diberi peluang untuk merasai kehebatan Ephyra apabila tersenarai antara 30 orang pemenang Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga dari blog Mialiana.com. Boleh tengok SINI untuk mengetahui lebih lanjut tentang kehebatan Ephyra. Jutaan terima kasih kepada Puan Amiza pengasas produk Ephyra dan juga sis Mia.

Hari ni tiba lah masa untuk aku review dan share dengan korang keberkesanan produk Ephyra berdasarkan pengalaman aku sendiri. Selalu duk tengok bloggers masing-masing pakat review berpuas hati dengan ephyra. Me jelous ok ! Akhirnya dapat juga aku rasai sendiri. yay !

Seriusly sebelum nie aku pun takut sangat nak cuba mana-mana produk minuman kesihatan nie. Tapi bila tau yang produk Ephyra dijamin Halal dan diiktiraf selamat oleh KKM, terus berani nak cuba.

tengok la, packaging ephyra yang sangat cantik.

Sampai je ephyra kat rumah, malam tu terus minum. haha. Minum sebelum tidur. Rasa dia jangan cakap lah, sedap ya amat macam jus oren. Elok jugak sebab aku nie jenis kurang minum air, bila minum ephyra aku akan pastikan akan minum banyak air. ehehe. Seminggu minum ephyra waktu malam sebelum tidur, kemudian berterusan minum sebelum sarapan.

Ephyra yang sedap, nyummy


Sebelum minum Ephyra


Hari pertama jerawat dekat dagu tu kemain besar and merah lagi. Masuk hari kelima minum ephyra jerawat dah hilang, hanya tinggal parut bekas jerawat sahaja. Bibir pun nampak kering je kan. Gambar tanpa sebarang mekap dan tanpa sebarang edit ya. Original 100% !!


Selepas minum Epyhra


Selepas minum Ephyra, Alhamdulillah parut jerawat semakin pudar. No edit. Ni aku hanya mekap nipis sahaja. See mekap pun sekata je kan. Dah tak perlu guna 360 or any other application untuk nampak flawless. Dengan ephyra kulit wajah dah boleh nampak flawless. Sebelum nie wajib edit tau sebab kulit tak sekata sangat even pakai mekap nipis pun. T_T Thanks to Ephyra. yay !

Kesan-kesan lain :

Rambut lebih sihat
- Selepas minum ephyra aku perasan rambut lebih sihat, lembut dan terurus. Nak sikat pun tak tersekat di sekala 4 lagi. Bangun tidur pun tak risau rambut seperti singa. 

Kulit semakin cerah
- Dalam beberapa hari minum ephyra, ada juga aku perasan dan suami pun ada tegur "eh sayang nampak semakin putih la" sambil tersengih2. haha. ini betul ya. Aku pun perasan tangan putih semacam. Biar betul kan macam tak percaya je. Seriusly aku yang memang dah berkulit cerah boleh lagi semakin cerah. memang wow vavavommm la ephyra. 

Melancarkan sistem pencernaan
- Aku memang ada masalah sembelit dari dulu. Alhamdulillah lepas minum ephyra ni, setiap pagi senang untuk membuang, Sistem pencernaan badan lancar je. Kalau tak mau 2 or 3 hari jugak baru nak membuang. tskkk.

Senggugut hilang
- Aku mempunyai senggugut setiap bulan. Boleh tahan teruk jugak sakit. Lepas minum ephyra dalam bulan tu kurang rasa sakit. Hanya sedikit dan tidak berpanjangan macam selalu. Alhamdulillah. 

Lebih bertenaga
- Terasa lebih bertenaga selepas minum ephra. Nak buat kerja pun bersemangat je. Kurang rasa mengantuk di siang hari. yayy

Meningkatkan kualiti tidur
- Ni paling best sebab sepanjang minum ephyra, senang je aku nak tidur malam. Letak kepala terus boleh tidur dengan nyenyak. Bila tak minum alahai kena take time lama jugak baru la nyenyak dengan sendiri. T_T

Banyak juga kan kebaikan minum ephyra nie. Alhamdulillah sangat berpuas hati. Ephyra memang terbaik. Korang pun kalau ada masalah seperti aku boleh cuba juga. InsyaAllah boleh kurangkan sedikit masalah tu. 

Selfie dengan ephyra. t-shirt pun cantik.

Ni pulak selfie mengada aku. No edit again. layan je lah yea. imma happy girl now. yayy !

Untuk info lanjut / untuk mendapatkan produk ephyra boleh hubungi :

Official Website : http://oceanlife2u.com
NoTel : 04 41417889/ SMS : 019 3999238
Email : info@oceanlife2u.com


9 comments:

Farah Arina said...

wahh hebat! :D

Iola said...

wah nampak kesan nya terhadapa jerawat tu..parut pun tiada :D

munirah rahman said...

wah makin berseri dan menawan..hehe

Montana said...

saja mai blogwalking daripada blog MiaLiana. selamat menyambut ramadhan yang ke-23 ;-)

nor nazliana said...

wah comelnya kak ton..nnt nk try lah..

Mimi Azirah said...

dr segmen yg sama...good luck

Syiera Firdaus said...

GOOD LUCK..

Syiera dari giveaway sama
http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

Good luck ya... (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...