Meriah bulan Oktober !


Assalamualaikum....

Sebelum ni selalu mengadu tetiba cpuv nuffnang macam ada problem. Siap berpuluh tiket hantar dekat nuffnang. Sedih sangat masa tu. Tapi takpa kita sabar. Selepas ubah sedikit setting dekat nuffnang, update bio profile, survey semua kasi cun, Alhamdulillah nuffnang dah back to normal.

Bulan ni paling best sebab meriah cpuv yang on going. I is happy. Ada yang double, ada yang triple. Ramai jugak yang jadi macam ni kan. Tahniah uolss...


Sebanyak 13 cpuv yang on going. Thank you nuffnang & advertiser.

4 comments:

Mia Liana said...

wahhh.. masyuk ni....

psssttt... tahniah ya.. http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

cik laili said...

rasanya Nuffnang memang tengah bermurah hati bagi ramai blogger CPUV yang banyak :)

Ibnu Ramli said...

Wahhh berderet2 tu CPUV.. tahniah~

Izzati Amira said...

Alhamdulillah.
Saya punya bulan oktober pun meriah jugak.. hhheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...