Rambut lurus


Assalamualaikum....

Hi. Dari dulu sampai sekarang memang idaman sangat nak rambut lurus menawan. Satu cara yang nampak kesan harus lah rebonding kan. Tapi kalau tak dijaga dengan betul memang boleh merosakkan rambut. nanges woo.

Tak jumpa lagi shampoo yang boleh meluruskan rambut dan best. ke aku yang tak tau? ekeke

So baru-baru nie dapat tau shampoo Sunsilk yang berupaya meluruskan rambut. Dah la botol warna purple memang teruja sangat nak try. Terus ajak husband beli. 


Harus ada dua jenis nie untuk kesan lebih baik. Shampoo & conditioner.



Shampoo nie memang best dan wangi sangat. Lembut je rambut lepas pakai. 



Lepas pakai shampoo, pakai pulak conditioner nie. pehhh memang lagi melembutkan rambut and wangi sangat sangat. Tapi yang ni aku pakai bila rajin and ingat je. ehehe. Sepanjang pakai nie nampak juga beza sikit. Kita tunggu lama sikit and mesti wallahhh....


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

eh macam menarik jer sha? macam nak cuba jer...

Miera Nadhirah Tan said...

Anak saya memang suka dengan Syampu ni

Miera Nadhirah Tan said...

Anak saya memang suka dengan Syampu ni

Mia Liana said...

belum pernah cuba yang ni lagi...

- Mia Liana -

Maria Firdz said...

mmg teruja juga nak cuba...

NJihe.am said...

Salam singgah, tgh cari solusi utk rambut kelemumur n gugur. Huhu.. Studioous.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...