Giveaway Pertama SitiSab



Assalamualaikum...

Lama rasanya aku tak join giveaway. Hari nie tertarik nak join giveaway dari SitiSab. Tema blog pun sama dengan warna kesukaan aku, purple. ehehe.

Nak join juga boleh klik banner di bawah ni ya !


Dengan ini aku tag 3 orang rakan untuk join giveaway ni :

@Amiiza
@Adinda Aizura Mazlan
@Asha Lya


4 comments:

Mia Liana said...

gud luck ya...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

Ibnu Ramli said...

Good luck bersegmen~

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...