Sesuatu yang Menguatkan Aku #day3 | Cabaran 30 Hari


Assalamualaikum...


Hari ni masuk hari ketiga aku dalam Cabaran 30 Hari. Menceritakan sesuatu yang menguatkan aku.

Sesuatu yang menguatkan aku pada masa sekarang adalah cinta, kasih sayang & ketulusan hati seorang yang bergelar suami.

Sepanjang perkenalan sehingga ke alam perkahwinan, setiap dugaan dan cabaran hidup berjaya kami harungi bersama selain family tercinta. Alhamdulillah. Ya, dia lah penguat semangat aku di kala diri ini sangat lemah, sedih, & sakit. Insan yang sentiasa ada disisi tak kira waktu. Saling bantu membantu. In Shaa Allah

Dikala orang mencaci hina diri ini atau ada yang buat aku sedih. Dia lah yang memberi segala kata nasihat, menguatkan kembali semangat aku yang hilang. Allah.

Sejak awal diri ini menceburi perniagaan online. Dia lah penguat semangat aku sampai sekarang. Membantu dalam segala hal.

Sentiasa berdoa semoga rumahtangga kami sentiasa dalam lindunganMu dan kasih sayang antara kita sentiasa mekar.

Aku dan kamu, kamu dan aku. I love you forever =)

Terima kasih atas segalanya...

From,
Your lovely wife

4 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah BW dari blog Mia Liana...semoga berjaya...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

aRz MoHa said...

Semoga berjaya dalam cabaran 30 hari ya
Singgah dari blog Kak Mia

Azhafizah Md Nor said...

selamat menayhut cabaran 30 hari :)

Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

Happy weekend!

Jemput singgah
http://www.azhafizah.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...