Doodle chef [1st customer]


Assalamualaikum...

Dulu ada jugak belajar buat doodle, tu pun macam lawak je aku tengok. hewhew. Pernah up entri kat blog pasal doodle2 yang aku lukis dulu tu. Orang lain lukis doodle kemahen cantik gila, kita nie pelan2 kayuh lagi. Tak pa la nakk. ehehehe.

Tetiba.........

Dapat order dari adik Syahida nak tempah doodle untuk perniagaan dia. Doodle yang ala2 chef tengah memegang botol Coklat rice oreo.

Belum cuba belum tahu.

Aku pun cuba la dan ini lah hasilnya....


Jeng jeng jeng

-----------


--------


------


--

-





ok tak?

Hasil permintaan dari customer. Alhamdulillah selesai.

Banyak lagi yang aku perlu berlajar.

Siapa yang berminat nak tempah doodle tak yah malu2, pm saja fb aku ya kat SINI.. haha

Dan kalau teringin nak makan Coklat Rice Oreo boleh la dapatkan dekat adik manis nie


Thank you...

6 comments:

Nur Farahuda said...

comel =D

nur as said...

comel3. kite pun tengah try buat doodle. gigih betul. haha
mata lah paling susah. hadeyy

Ayu Zan said...

coommmeell.....:)

Fhatin Amelia said...

Comelnyaa!!

Sha Purple said...

terima kasih semua =)

Iola said...

haha comel je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...