Blog nafas baru


Assalamualaikum...

Bosan dengan layout lama blog, tetiba nampak serabut banyak corak. Dah lama aku simpan ja niat hati nak tukar layout. La ni minat warna lembut2 pulak. warna2 pastel. tak berapa nak pastel sangat. wuhuu..

Dah dapat layout yang berkenan, header pulak macam tak sesuai dengan background blog. Terpaksa tukar, kata nak nafas baru kan. Banyak juga header dah try buat. Lastly ini yang sesuai, harapnya lah (dah takde idea nak buat header). Kalau terrrajin buat lagi, tukar lagi. hahaha. stress aku. Sori korang yang masuk blog, kejap2 berubah blog aku nie. tskk.

So tadaaa...

baru macam girlish sikit...

Setakat ni, ini sahaja yang berjaya aku ubah. Nak jugak purple tu. kekeke.

Nak minta pendapat sahabat2 semua, ok tak rupa blog sekarang? ke serabut jugak. 

=)

19 comments:

nur as said...

Wahh cantik :)
purple tu yang penting, hehe

Sha Purple said...

hee...terima kasih dear....
haaa tau xpe kan...purple harus lah =)

aniesa ahmad said...

cantik ! lebih cun dari yang dulu .. hehe

Ismi Ana said...

Camni pun lawa kak sha. Yg lepas punye template blog kak sha, ana tak dapat nak singgah. Dia macam berat sikit. ^_^ ni baru oke sikit. ^_^

Iola said...

cantik sha :D

Sha Purple said...

Aniesa ahmad : haha baru sedar diri yang dulu buruk...yay tenkiu dear =)

Ismi Ana : tenkiu adik ana...aaaa kenapa tak gitau syg...haaa skrg x berat dah. senang la nak singgah. kekeke. tq tau =)

Norhana Marsom said...

lembut sangat warna purple ni Sha..sesuai dengan gambar tu..selembut orangnya tak?

Salam kenal..jom ke blog saya.

Sha Purple said...

lola : thanks lola =)

Norhana Marsom : hee berkenan warna lembut dah sekarang..kalau tak warna terang2 aje..tenkiu hana...ehehe.

Salam kenal juga hana =)

Asha Lya said...

Memg cntik la sha i like purple

Umie Artoqiemie said...

cantik! suka dengan layout baru hehehehheheheh

Sha Purple said...

Asha Lya : Terima kasih lya...yayy ada geng. sep sikit..hehe

Umie Artoqiemie : Umie...thank you...wahhh kita lagi2 suka. heehe =)

Unknown said...

simple n nice :-)

Ain Ridzuan said...

Comel..

Jemput datang ke blog saya juga..

http://sweetmom83.blogspot.com

AMIIZAA said...

cantik....
salams kenal & follow, jempot dtg rumah kak mieja :):)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah BW di sini....sweetnya blog....

timm bill said...

salam prkenaln..canteknya blog purple!

RosniWatie said...

Salam singgah dan Done follow sini...
Sweet blog..jemput singgah dan follow http://bungakayangan.blogspot.com/

Aini Shakinah said...

masha Allah cantik sangat blog ni lagi lagi owner blog lagi lah meletup gittew mwehehehe

NJihe.am said...

Salam singgah, wah cantik dan esklusif. studioous.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...