My fisrt doodle !!! purple pink

Assalamualaikum...

Tadi saja blogwalking tetiba terjumpa ada cik adik manis update tuto lukis doodle.
hah apa lagi aku pon macam best je nak try la.
tuto macam senang sebab before ni pernah jugak try tapi tak jadi. 
Maybe dengan semangat yang kuat. 
Dah lama sebenarnya tak pakai photoshop nie. hehe...

Banyak kali jugak edit bentuk muka bagi nampak ok. tapi dia tak tunjuk camna nak lukis kening hidung mulut. alamak..aku pun hentam je la. 

So, ni la hasilnya...tadaaa...

ni yang first pastu edit tudung lak..
yang ni ok sikit kowt. 

saya budak baru belajar. banyak lagi kena belajar. macam best lak bila dapat lukis. hehe

Belajar buat doodle kat SINI.


5 comments:

eRzA said...

haaa dh lame cr tuto wat doodle ni sbb comey sgt..sukeee =)

anyway 1st time buat tuuu...cantik...congrate :)

Sha Purple said...

haaa boleh la try wat nti...share tau nanti...

hee thank you awk =)

dEdEQ dE wIshEs said...

DOODLE AKAK COMEY :) JELLY NENGOK . HEHEHE .. SKNG DA JANGKIT NGAN AKAK DA .. GILE BUAT DOODLE DA NI HAA . KIHKIH

Sha Purple said...

haha tq dedeq....ni pun tiba2 jadik. berjangkit dah sampai banyak gila deq wat..akk duk try menda len lagi..hehhe.

Syahadah_Li said...

good job untuk beginner :) nanti lama mesti lagi cantik..good luck dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...