Segmen Bloglist by Sha Purple

Assalamualaikum...



Seperti yang dijanjikan dari entry2 lepas hari nie sha nak lancarkan segmen bloglist. Segmen kali nie sangat mudah untuk korang join. Sambil2 tu boleh tambah kenalan dan blogwalking. 

Semua yang join segmen nie sha akan letak dalam bloglist selama dua bulan. Kalau korang nak letak blog sha dalam bloglist korang lagi bagus. hehe
Harap segmen ni mendapat sambutan..jemput join semua =)

Syarat-syarat :

1) Follow blog Sha Purple.. Sha akan follow korang balik.
2) Copy banner dan linkkan ke entry nie...Boleh copy kat SINI
3) Buat entry "Segmen Bloglist by Sha Purple".
4) Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry nie.


Nanti sha akan senaraikan semua yang join untuk korang blogwalking dan folow2 rakan yang lain.

Semoga segmen nie dapatlah korang menambah kenalan dan ilmu dari blogger lain.

Jom join semua memeriahkan suasana... =)


17 comments:

licha said...

singgah sini dear :)
insyaAllah kalau sempat licha join.. hihi.

Sha Purple said...

OK dear. kalau sempat nanti jemput join tau =)

Unknown said...

Cik ungu join segmen ni..good luck :)

http://nurham.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Unknown said...

http://www.lamanprincess.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html
salam semua..sy join jugak..hehehehe

no more love u in my life said...

sy join
http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Hanis Nabilah said...

Bello ! Join oukey ~~ ;)

http://haniestory.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Inani Hazwani said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...
This comment has been removed by the author.
eydafaizal said...

http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Unknown said...

hye sis . saya join ye :)

http://doradora-chan.blogspot.com/2013/12/segment-bloglist-by-sha-purple.html

Shalimar Yusof said...

http://notashalimar.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple_13.html

hii..baru join nii...:)

Unknown said...

Hi..saya dah follow..nk join segmen ni jugak... :)

http://sweetlittlemom.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Inani Hazwani said...

http://cikmanissweet.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-by-sha-purple.html

Areyna said...

i'allah... kalau diberi kesempatan ina join yer.... :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

best of luck..:)

Zizie Zack said...

best of luck... :)

Ann.Awa said...

Singgah sini dear..
Saya join ya.. ^_^

http://aryssanajwa.blogspot.com/2013/12/bloglist-sha-purple.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...