Title sidebar dah cantik sikit....

Assalamualaikum....

Ada nampak apa2 perubahan tak kat blog nie?Korang yang selalu blogwalking blog titeww mesti perasan kan...jawab je yea nampak. walaupun tak perasan. mihmih.

Hari nie tiba2 rasa nak edit blog. teringin pulak nak buat sidebar corak2. Cari punya cari tutorial. Try and error. Pherghhh memang menjuling mata aku. cara nie tak jadi. cara tu tak jadi. Last2 fikir logic letak coding ni sikit coding tu sikit. hah kau. Alhamdulillah jadi jugak. Tak sia2 mencuba.

Mula2 edit gambar pakai png format kat photoshop. banyak kali jugak try nak dapat sampai puas hati..Mulanya nak buat full border sidebar. tapi tak menjadi. Buat title sidebar pun jadi la.

and the final result...tadaaaa...

....................

......

purple k purple


3 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

AMBOI .. CUN MELECUN BAK ANG .. HEHEHE . COMEL LA BLOG KAK

Sha Purple said...

Hahahhaha....saja godek2 blog deq oi...bosan bangat dehhh. tq tq dedeq. =)

no more u in my life said...

comelnya hai done follow sini.... lw sudi jum join group blog sy...blh tw update trbaru n mcm2 lg....
xad pksaan......this email https://www.facebook.com/groups/295129347296368/
kelab blogger hana(no more love u in my life) thanz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...