Terkejut tengok facebook

Assalamualaikum...

Morning. ceriakan pagi anda dengan senyuman. 
Pagi nie terkejut sangat tengok2 fb kenapa banyak sangat angka nie.
Friend request tiba2 naik mendadak jadi 700 lebih. 
Jenuh nak approve macam nie. sorry jakun tak pernah sebanyak macam nie.

Korang ade tak tiba2 jadi macam nie. ke fb aku problem?aishh..

apa kes citer fb masuk kat sini. biaq pi. HAHA
Setahu aku dulu la sejak2 kes fake, aku dah jarang nak approve orang tengok pon buat macam tak nampak je. Konon pasqah tu. Sorry semua bukan saja2. Aku jenis tak approve orang suka2 hati. Bahaya ooo sekarang nie macam2 boleh jadi. Harap perkara macam tu tak berulang lagi. Kasihani lah aku. 



Sekian leteran daripada aku di pagi hari. 

Jom join segmen. Klik SINI.


5 comments:

Rizziela said...

blm pernah kena lagi :D

Huny eda said...

jgn sesekali approve kalau tak kenal..bahaya skerng ne..heee

Erza Japar said...

ade peminat la tu kot!! ehehhe

Sya Nadia said...

samalah..friend requet bnyk..tp xmo accept kalau xknal..ngeri...

Sha Purple said...

Rizziela : ok la mcm tu, kat fb ramai jugak yg jd mcm ni rupanya. request yg dulu2 tak aprrove nek balik..

Hunyeda : ok dear...kan skrg ni org suka buat benda pelik2..beware...

Erza : nahhh..xde maknanya lah..haha

Sya Nadia : betul tu tambah2 kalau yg jenis letak gambar kartun je. xtau identiti sebenar...itu bahaya..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...