Happy me !!!

Assalamualaikum...


Semalam mood kelaut tapi hari nie mood kedarat. eh. happy la. Mana taknya check nuffnang tengok earning bertambah sampai bulat2 biji mata nengoknya. Alhamdulillah walaupun tak banyak mana tapi tetap syukur. Terima kasih nuffnang. 

Hari nie pun rajin nak blogwalking and follow2 blog orang. Ada lagi yang tak sempat nak follow sebab internet terlalu slow berjanggut nak tunggu loading pun. hah kau. Maafkan saya. Tunggu ya. Nanti sha follow uolss. 

And yeah paling happy sebab dah dapat solution camna nak buat scrollbar kat blog archieve. Bulan nie rajin up entry so dah jadi panjang and nampak tak cantik. Ingat tak semalam ada update tak tau camna nak buat. Selagi tak jumpa solution selagi tu tak puas hati. tutorial semua sama ja just html baru ni lain sikit. belek punya belek rupanya ada lagi coding yang tersembunyi di sebalik dinding. haa camna tu. patut la tak jumpa. Akhirnya dah setel. yeay. 



7 comments:

Liza Licha said...

semoga happy selalu ye :) singgah sini

Syahadah_Li said...

selamat berkenalan sha..hehehe
singgah sini http://syahadah91.blogspot.com/

Sha Purple said...

Terima kasih Liza =)

Syahadah : Selamat berkenalan juga. terima kasih sudi follow =)

Jaymiee life journey said...

jalan-jalan petang intai kawan2....earning nuffnang tak naik2 lagi hehe

Huny eda said...

tahniah dear..dah dapat buat tuto..segala usaha ada hasil nya

Sha Purple said...

thanks dear..akhirnya dapat jugak buat..hehehe..tq =)

Liza Licha said...

wah.. mood bagus ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...