Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Assalamualaikum...

Macam best je segmen nie macam best je. ate kite pun nak join jugak la. Saja seronok2. hehehe. Korang nak join pun boleh jejom la memeriahkan segmen Mak Dara nie.

Klik banner if nak join

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..

kita letak gambar nie. HAHAHAHA.

21 comments:

budoxe lee said...

follow sini dari segmen nurfara
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/bloglist-blog-nurfarahani-part-1.html

Nurakmaniza Jamil said...

dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Sha Purple said...

Done follow u back Nurakmaniza..tq =)hehe

Cinta hazanis said...

macam best je. macam menarik je. :)

Sha Purple said...

waa macam tak percaya ja cinta komen sini, macam mimpi ja cinta follow sini..join la cinta...just for fun..hehehe..=)

Liza Licha said...

all the best ye dear :)

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Huny eda said...

selamat bersegmen yah..:)

julia jamaludin said...

singgah pagi kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Cik Itah@RRP said...

selamat bersegmen :)

Safarina Shaari said...

hi..singgah dr segmen yg same... :)

http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

MG schmidt said...

mata tu mmg comel! :)
gud luck.
MG bw here ..skali molow molow :)

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

ct cheery said...

wow memang comey..tang mata tu..haha.cheery dtg jenguk dari segment yg sama..follow jugak

Nurfara Hani said...

singgah blogwalking sini. Thanks sudi support blog saya. Peserta bloglist telah saya update. Jom blogwalking.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/senarai-bloglist-blog-nurfarahani-part-1.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

aisya said...

kunjungan balas dari segmen yang sama..
dan follow sini jugak.. :)
#920

Budu Bilis said...

Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

adzairdawati makdara said...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

bella luna said...

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...