Eh eh ada orang buat entry pasal blog kita la !


Assalamualaikum...
Ada one day tu tengok shoutbox ada rakan blogger chat suruh tengok blog beliau, ada blog kita katanya.

Maka dengan lajunya aku pun terus serang blog beliau. Blogger Purple Leya.
Baca satu persatu. Semangat!

Yang pasti beliau pun antara penggemar warna ungu. 
Tengok theme blog pun dah boleh agak. Kita geng. =)

Dalam entry tu, dia ada senarai 5 blog kegemarannya. Terima kasih Leya. 
Me so terharu ><

Boleh tengok kat SINI

*saja bg small size. bahaha.

*terasa macam nak kumpul blogger purple la. mihmih.

3 comments:

MasihaSulaimi said...

Hehe..boleh geng dgn kwn sekolah sy..mmg minat dgn warna purple..lelaki plak tu

Saljiah Zafirah said...

tahniah,kak..kira famous la ni...hihi
jemput singgah blog sy =) :http://saljiahcraft.blogspot.com/

Sha Purple said...

Masiha : haha yeke. tu la mmg ada ja lelaki yg minat warna purple kan.

Saljiah : Alhamdulillah terima kasih dik. xdela. biasa2 ja. odw singgah blog awk =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...