i-city Shah Alam



Assalamualaikum...

Hari ni nak share beberapa keping gambar yang sempat diambil di i-city beberapa hari or bulan yang lalu. Ewahh teringat kembali kenangan awal-awal bercinta dulu. Dulu nak masuk free lagi tapi sekarang dah berbayar. Kalau nak senang parking aje kat luar pastu jalan kaki. Exercise sikit. Dah biasa dah. ekeke. Jangan pulak buat bayaran untuk pejalan kaki udah lerr kan. 

Jom cuci mata. Entry bergambar...








Red Carpet yang menempatkan beberapa patung lilin yang terbakar dulu. 

Sekian untuk hari nie...

p/s : pihak nuffnang ada call untuk join event kose beauty product khamis nie. tapi tak dapat nak join. T_T


2 comments:

Amanda Suria said...

ntah bila la SA dapat jejak sini x tau la...huhu....

Siti(zoey) said...

cantik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...