Teringat kembali zaman under 18


Assalamualaikum...

Morning. Malam kelmarin tak boleh tidur sebabnya dengan tiba-tiba dalam fikiran asyik keluar macam-macam idea nak update blog. Serius stress kenapa time nak tidur tu la idea banyak kemain sampai ganggu tidurku. Dengan panas cuaca sekarang kan. Bila bangun pagi idea semua HILANG macam tu ja apa cita?

Biarkan dengan idea yang hilang tu. dush2. Sekarang ni tiba-tiba juga aku terkenang kembali zaman kecilku, zaman remajaku, zaman dolu-dolu kala. Banyak betul kisah. Dengan buasnya aku dulu. Yela atas aku abang, bawah aku adik lelaki. Memang buasnya tak terkata. kahkah. Bila dah besar ni totally different. Tapi jiwa tetap serupa. 

Nak cerita sekarang tentang komik UNDER18. Antara my favourite comic la dulu. Ada banyak lagi komik tangkap cintan tapi tak ingat dah. Ni antara paling best sampai berapa kali khatam. Macam mana boleh terjebak dengan komik ni pun tak tahu la. Dulu rajin sangat membaca, sekarang ni online yang best pun. Novel yang beli pun tak terusik. ekeke. Rasa nak cari balik komik ni kat rumah. Harap ada lagi. 

Ada ke perempuan sama minat macam aku nie? 

hehehe...

3 comments:

Rizziela said...

saya x minat :D

msredcheesecake said...

dulu akk baca dewata raya, tapi tak tegar la...

Nadya Dyana said...

nad x baca huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...