BILA AKU BOSAN....



Assalamualaikum...

Bila aku dah start BOSAN, tangan mula menggatal nak edit blog. Bukannya nak update kan. tskkk. Dah lama sebenarnya cari tutorial nak buat border dekat SIDEBAR supaya nampak kemas dan tersusun. Cari punya cari jumpa juga tutorial paling senang mudah dan torbaikk.. Puas hati. Harap ok di mata korang semua. T.T

Dan hasilnyaaa boleh tengok blog dah BERWAJAH BARU =)

tadaaa.....



Lagi satu dapat juga tambah icon contact me


yayyyy im HAPPY now :-p


1 comments:

Sya Nadia said...

sya pun suka edit2 blog ni...lps ni nak mnyambung edit lg..xpuas hati lg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...