Gambar dekat blog HILANG T_T

Assalamualaikum...

Hari nie hari paling STRESS untuk aku..

Demam + sakit tekak + selsema

+

Gambar dekat blog HILANG

kaw2 pakej semua dapat...

See...ada simbol no entry. 

Allah..Dugaan sungguh hari nie. Tak pa la. REDHA jela..

Macam mana boleh hilang? Aku la gatai tangan sangat delete semua gambar-gambar dekat google+. Hari tu la dapat notification auto-backup dekat phone ke g+.  choii aku ni cepat sangat panik. sebab tu jugak la data plan hp tinggal sikit. geram tau. Aku pon delete tanpa rasa kasihan. siap permanent delete lagi. Memang tak dapat diselamatkan. Dah google tak jumpa macam mana nak restore. Terpaksa upload satu2 balik semua gambar. Buang masa tau. Memang nak menangis rasa. Ramai juga blogger jadi macam nie kan. Sape ada cara nak setle help me. share sikit. T_T 

Tengok la betapa kejamnya...sedih

Tak sangka pulak bila delete gambar dekat g+ automatik delete jugak dari Picasa Web. Maaf kalau korang melawat blog tanpa gambar. tsk tsk. Korang pun please hati2 sebelum nak delete gambar dekat g+ tau. Jangan jadi macam aku..Akan cuba upload balik gambar satu2 tapi untuk entry yang latest punya je. Yang lain harap maaf. Jenuh nak cari balik..uwaaa

Mungkin ada hikmahnya. Think positive. 


3 comments:

Amanda Suria said...

kadang2 kita mmg x fikir panjang kan dik..akak pun pernah mcm tu...panik x hingat la...tp dah nak jadi kan...

Sha Purple said...

betul tu kak...benda nak jadi...sedih tak hingat. marajuk lagi nie. tak tau bila nak upload balik gambar2 yang dah hilang tu =(

zulhilmi tempoyak said...

haah.. semua gitu kat blog ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...