Pujuk memujuk bertambah sayang

Assalamualaikum...

Benda paling aku suka dan terharu bila part kekasih hati memujuk den..
oii minah ko ingat elok sangat la tuh suka sangat merajuk2..
eh biar la nak merajuk pown..hihi..saja syiokk2..boleh kan??
ok fine aku memang kuat merajuk dan juga kuat jelez..tiyuww..sabar jela yea sygku..

oke nak dijadikan cerita semalam la aku mood gila pa xtau..
sedih la, bengang la, benci la, semua ada la semalam..stress maq..
tapi xdak kaitan langsung la dengan boyfie..
aku pown habaq la kata aku stress pa xtau..
so macam selalu aku pown akan bercerita apa menda yang aku x oke..hihi..manja nohh..

aku dalam keadaan marah bengang duk bercerita..
pas tuh si dia mula amek peranan untuk menenangkan dan memujuk aku 
sebolehnya sampai la aku boleh senyum kembali..
aaaa memang aku suka gila2 part nie..hihi..
terharu rasa...hampa tau dak camna rasa..syiokk
x lama lepas tuh aku pown dah boleh senyum dah..
tenang kembali...alhamdulillah..

sayang...
terima kasih atas segalanya..
terima kasih sebab selalu jaga cek...amek berat pasal cek..
terima kasih jugak sebab selalu berada di sisi cek xkira senang ataupown susah..
cek hargai sangat2..
terima kasih sayang..
saya sayang awak sangat2..
lagi tiga hari kita akan bertemu..
doakan perjalanan saya =)

Sweet from,




2 comments:

Miss Nadya said...

suka ye kene pujuk..:)

new entry :: Lemah Bila Drive Malam ツ

Sha Purple said...

hee..mesti la..suka sangat2 tau..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...