Review : LBQ Style yang memikat hati

Assalamualaikum...


" i love LBQ style "
haa cun kan gadis kat atas tuh..kenal x???
gadis cun nie la merupakan owner pemilik tetap dan juga pengasas LBQ style...
kalau kat FB bersepah gadis2 dah mula try test power dengan style nie..
memang sangat2 memikat hati den nie haa style nie..
rasa sangat2 currlass kau jahh..
anda berani nak mencuba????
boleh usha tutorial yang dibawakan khas untuk anda semua oleh Love Bunga si gadis comel..

korang boleh la try style camni pulak yea..sgt2 best

baru2 nie aku ada la gatai tangan nak jugak try LBQ style nie..
aku pown mula la lilit2 belit2 kat kepala aku..hihi..
bila menjadi syiokk pulak...
satu hari tuh kala bulan puasa ada iftar bersama sahabat2 FB..
punya la penin nak buat shawl style camna time tuh..
last2 dapat idea nak try LBQ style la..
haa memang currlass habis larh weh...

Credit to 3Kupang Media

Haha..gedik sat

Sahabat2 FB..nanti jumpa lagi nahh =)

Thanks to Love Bunga sebab create LBQ style yang sangat2 la meletop dan jugak sudi share bersama2..
Thank you so much..
much love..muahh <3

Sweet from,

7 comments:

al_hakim said...

ok.memang memikat hati

hafizah alias said...

comelnyaa kak sha! dah jadi trend ea fesyen kak bunga..nnty kak sha plak try buat fesyen sendiri. ehee. :)

Sha Purple said...

tenkiu dear...haa tuh la..dah jdi trend dah...kak sha xreti la..insya'lah..hehe..=)

zuramira said...

rasanya awak pakai lagi cantekk la..hee..:)

Sha Purple said...

tenkiu...biasa2 aja yunk oi =)

*angiN hilang tanpa hUjan* said...

kan mia da cakap..sis sha lagi tOmel lol buat style nie...

Sha Purple said...

Yeke mia???alu ceq...tenkiu dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...