Bermain dengan ULAR ???

Assalamualaikum...

Semalam aku bersama family tersayang pergi ke Unimap Perlis menghantar adik kesayangan aku Adli daftar masuk sana...ramai gila2 orang kat sana sesak gila2..ramai jugak dapat masuk unimap..tahniah..untung la..mak abah dengan abg jatt teman adik aku adli daftar tinggal la kami adik beradik yang lebih nie..disuruhnya jalan2 usha2 apa patut yang ada kat sana..banyak booth ada boleh dikunjungi...

Paling menarik perhatian kami semua adalah booth pertunjukan ULAR..apa lagi kami semua pakat serbu la..dulu kecik2 memang dah biasa dengan ular2 nie..pegang2 semua..semalam nak test la diri sendiri berani ka dak lagi dengan ular nie sebab dah lama x berjinak dengan ular kann..time pegang oke lagi tapi geli jugak sikit2..pas tuh adik2 aku mula la amek ular letak atas bahu nak bergambar..tengok macam cool kann..kelakar adik aku nadia duk geli2...aku gelak kat dia..sekali aku try test letak kat bahu tudiennn menggelupur geli baq hang...dah la time aku tuh ramai orang duk tengok..aku menjerit depa semua gelak..grr..posing aku banyak muka takut ja..bayangkan la dia lilit2 jalan2 kat bahu kita..mao x geli..pegang kepala dia duk jalan2..kalau yang jenis besar maybe x banyak berjalan senang sikit..nie kecik buas..ohhh no...serius aku dah mula geli sikit dengan ular..tapi xtau la nanti kalau nak try lagi..hihihi..tapi adik2 aku yang kecik tuh memang hebat..berani sungguh...

muka geli + takut..HAHA

oke depa cool..

haa tengok..siap belai lagi..

Happy depa

Rilek ja boleh pegang macam nie..

Adik2 aku memang cool habis..tabik kat hampa weh..=)
Adli kat sana belajaq leklok nahh..rindu kat hang ^_^

Sweet from,

10 comments:

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

ulaq kuninggggggg!
bestnyaaaaa.
penah main sekali ja kat genting hghland. huhu

Syahbinar Shuib said...

eeww... rse cam takut je nak pegang

miszfazierra said...

besarnye ular . takot2 .

Sha Purple said...

GAdiSMeRaHJaMbU : wahh suka ngn ulaq ea syg...hihi..gud2..

Sha Purple said...

Syahbinar Shuib : hee..tuh la takut kann..rasa semacam je..huhu

Sha Purple said...

miszfazierra : hee...ramai takut ngn ular..=)

MuaZijaH said...

wah..bestnye dapat pegang ular.kecik² dulu ijah pena la pegang ular besar,dy makan berape ekor ayam atok ijah ntah.hihi.. :D

MuaZijaH said...

iee,bestnye dapat pegang ular..kecik² dulu ijah penah la pegang ular besar.dy makan ayam atok ijah,berape ekor ayam ntah dy tarah nye.hihihi :D

Sha Purple said...

waa ijah suka pegang ular ea..hebat2..skrg akk dah jd geli sikit..hihi...

Phat said...

hye sha..selamat hari raya..phat x takut ular tp geli..naik2 bulu roma hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...