My FAV Instant Shawl



Assalamualaikum....

Salam jumaat cuolss... ;-p

Sejak lepas kahwin pastu preggy kalau boleh semua benda nak senang dan mudah. Kalau boleh baju, tudung, shawl semua benda nak yang senang pakai zasssss siappp...lagi elok kalau siap pakej senang simple and tak payah susah2 nak iron. terus sambar bila nak pakai.

Tambah bila awal preggy dengan alahan macam2..lilit2 shawl sampai pening kepala terus loya bergegas ke tandas...oh memang seksa weyhh.

Kalau boleh nak cari shawl yang simple sarung terus & pada masa yang sama bergaya jugak. tengah in sekarang mesti la instant shawl kan. target nak cari instant shawl yang tak perlu iron. see semua benda nak senang. ehehhe...

Cari punya cari terjumpa satu ig nie jual instant shawl yang macam aku nak tu. EASY TO WEAR, PINLESS, FLEXIBLE, NO IRONING NEEDED & SOLAT READY....tak lain tak bukan Instant Hijab by Elya Shazleen..Korang mesti dah kenal kan sebab instant depa memang dah top sekali restock terus sold out. Kena cepat sebab peminat instant shawl nie memang ramai gilaaaa....termasuk aku...miahaha!!!

Instant Hijab Purple

Setakat ni baru ada satu nie je..akan tambah lagi once dah restock nanti terus sambar. sebab memang best sangat pakai berapa kali dah duk ulang pakai..pastu boleh adjust nak labuh mana pun. Honest review ikhlas dari hati. ewahh...

Harga pun berbaloi2 murah dari yang lain...yang penting no gst...hikss thumbs up !!!


Sapa peminat instant hijab by Elya Shazleen sila angkat tangan!!!

Jadi, siapa macam aku yang mencari instant shawl yang mudah senang and ironless boleh la try instant hijab by Elya Shazleen nie!!! Saja nak share benda best dengan korang mana tau kelam kabut nak pi kerja tu boleh terus sambar ja shawl ni sebagai penyelamat. haha...

Boleh tengok web mereka kat bawah nie tapi mostly sold out lagi..nak update terus tengok ig or pi serbu butik...=) tadaaa




8 comments:

Sya Nadia said...

Nampak menarik utk dicuba dicuba...

aini said...

Cantik color apa ni... Dark purple ke? Sy juga peminat ES.. Hihi

Maria Firdz said...

Wah.. Cntik dan labuh..

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122r9176q

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Blair Edeline said...

Hai..just nak tanya klau awak berminat nak beli tudung elya shazleen saya ade satu dopply plain color maroon..masih elok lagi, saya jual murah sebab tak pernah pakai langsung..pm saya klau berminat tq 0122491761

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...