Makeup : Daily Foundation



Assalamualaikum...

Hi...Jarang2 nak update pasal makeup ni. hehe. Memandangkan ramai asyik duk tanya aku pakai foundation apa bila pegi memana termasuk sepupu kesayangan sebab nampak elok katanya..nahh ini lah jawapan dia..siap buat entri gituwww..


Setakat ni bertahun dah foundation aka bb cream dari GARNIER yang aku selalu pakai hari-hari bila keluar jalan2. Memang selesa dengan yang ni dan sesuai dengan muka. Smooth, ringan, tak panas, tak tebal sangat elok je kat skin. Tak la rasa kejung je muka tu bila makeup..mihmihhhh :-p

Pernah jugak tukar yang lain tapi tetap macam mana pun mesti nak pakai bb cream garnier nie balik. Dia punya selesa tu buat rasa best je guna.

Pasni boleh la serbu watsons / guardians ka try beli bb cream garnier ni dan rasai sendiri kehebatannya...hahaaaaaa!!!

tadaa =)

-----------------------------------------------------------

Kerja dari rumah online bayaran superb!!!!  


4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

kalau dah selesa tu memang takkan bertukar kepada yang lain...

laman blog saya said...

macam menarikje,nak cuba lah foundation garnier :-)

Azney Shamsuddin said...

As salam,

azney singgah jenjalan sini :)


xoxo,
azneyshamsuddin

Maria Firdz said...

Setakat guna jenama feelvogue je.. Tak bertukar lagk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...