Stok 3 bulan | Medina | Cabaran bermula


Assalamualaikum...

Lepas raya hari tu seriously muka meradang teruk jugak. Ya ampun memang stress and malu sangat bila keluar. Tepek dengan foundation pun memang tak dapat nak cover dengan baik. brr. Mana taknya melantak je semua. Aku memang tak boleh makan kacang, makan kacang je tengok la esok terus naik jerawat. T_T

Minggu lepas selamat terima 3 kotak Nutri Shinewhite, stok untuk 3 bulan. Allah, macam tahu2 je masalah yang aku tengah alami sekarang nie. Terima kasih sangat2 pihak Media Essential kerana memberi kepercayaan & kerjasama kepadaku untuk merasai sendiri keberkesanan produk mereka. Baca entri SINI untuk info tentang kebaikan Nutri Shinewhite.

3 kotak untuk 3 bulan penggunaan. 

Minggu lepas jugak dah start minum dan mulakan cabaran 3 bulan minum nutri shinewhite. Alhamdulillah beberapa hari guna muka kembali pulih jerawat pun dah kecut. Banyak lagi kelebihan untuk aku kongsikan dengan korang semua. 

Sekotak ada 30 sachet & free shaker

Nantikan review selepas 3 bulan penggunaan Nutri Shinewhite. Satu-satunya minuman kesihatan yang berasaskan Sunnah. 7 in 1. Antara pemakanan sunnah yang terdapat dalam Nutri Shinewhite adalah Delima, Kurma, Habatus Sauda, Kismis, Buah Tin, Madu & Buah Aprikot. Mana nak cari, semua dah siap ada dalam Nutri Shinewhite nie. terbaik lah. 

Sekarang Medina Essential tengah buat promosi sehingga 31 Ogos 2014 tau. 

Sekotak RM150 only 
(normal price RM180)

JANGAN LEPASKAN PELUANG !!!


-------------------------------------------------------------------------------------

Untuk tempahan boleh terus contact or email sha yea untuk harga promosi :


Email : sherry88_ira@yahoo.com

6 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam. macam bagus ja produk ni..

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni...

MG schmidt said...

ada habatus sauda ni yg nk try jugak ni tp tgh consume perla dust pula skank ..huhu

Iola said...

tak pernah cuba any supplements lagi. yang ni nampak useful :D

irrayyan said...

Singgah dari segmen url blog kak mia.
Jom singgah blog mommy Irra => irrayyan.com

miss wawa said...

Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

jemput singgah blog Wawa - KLIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...