Sample PIXY dah sampai. hoorayy


Assalamualaikum...

Hari tu ingatkan nak masuk peraduan PIXY. tapi disebabkan aku takda barang Pixy tak leh la nak join. sobs Aku isi untuk free sample pun jadi la. haha. Semalam dah sampai. cepat jugak. Thank you Pixy.


 Pernah guna sekali ja bedak pixy dulu. Dapat free sample Pixy Gentel & Moist Cleansing Lotion and Radiant Finish Lightening Cream. Gentel & Moist Cleansing Lotion ni kira macam mekap remover la. Sebelum ni ada cari juga mekap remover mana yang best. Tak pernah cuba lagi mana2 mekap remover. Haa boleh cuba yang pixy nie, kalau okay boleh terus pakai. hehe =)

3 comments:

Noura Qifays said...

bestnyee..kte plak pernah dapat make remover dy... tpi xguna2 sampai sekarang..heheeh

Iola said...

Waa best nye hee rugi x join huhu

Karya Mahirah said...

bestnya dpt.. boleh trykan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...