Nour Ain Set 5 in 1 PROMO



Assalamualaikum...


NOUR AIN BEAUTY CARE - BEAUTY CARE SET 5 IN 1

- Beauty Soap 
- Toner
- Serum (10ml)
- Uv foundation (10gm)
- Night cream (5gm)


RM100 free postage


Kenapa produk Nour Ain Skincare menjadi pilihan?

1) Nour Ain Beauty Care adalah Produk Made In Malaysia. Kilangnya di Tikam Batu, KEDAH
2) Nour Ain Beauty Care buatan tempatan ( Malaysia ) yang beragama Islam. Yang Pasti HALAL.
3) Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
4) Dibuat daripada HERBA,MINYAK KELAPA DARA,MINYAK ZAITUN DAN LEMON CITRUS (Tidak mengandungi bahan yg merbahaya)
5) Jaminan 100 % tiada berlaku pengelupasan!!
6) Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
+ JERAWAT
+ JERAGAT
+ KULIT KUSAM
+ KULIT KERING
+ KULIT GELAP
+ PARUT
+ BEKAS JERAWAT
7) Sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN
8) Kesan seawal 3 HARI, majoriti 5 HARI, rata-rata dalam tempoh 2 MINGGU dah nampak kesan
9) MURAH dan sangat berpuas hati dengan penggunaan 1 set, MINIMUM penggunaan 1 set ialah 1 1/2 Bulan 


TESTIMONI 




Sapa nak kulit sihat gebu cantik jom try Nour Ain skincare. Ramai yang dah berpuas hati. Sekali cuba pasti akan setia. InsyaAllah dapat merawat sapa2 yang kulit sensitif.

8 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

pompuan mengandung bole pakai jugaq kan?

Sha Purple said...

Pink velvet : Yes dear..perempuan mengandung pun boleh pakai jugak nour ain. dijamin selamat. =)

Pha Is said...

nice..

saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

jemput singgah : Hikayat Budak Pening

Izyan Muhamad said...

Boleh bg contact num tak nak wssap?

Sha Purple said...

Izyan Muhamad : boleh2..wasap 01114265451 =)

ain ramli said...

nak tnya toner tu bpa ml

Sha Purple said...

toner 100ml

suzila hatman said...

salam tumpang lalu ye..nice blog..
jemput singgah ke blog saya jugak

http://suzion9shop.blogspot.com

menjual produk nourain pada harga yang murah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...